Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.)

sobota, 16. február 2013 12:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
MANCHESTER CITY: Tréner Roberto Mancini tvrdí, že špekulanti, ktorí hovoria o jeho odchode z lavičky Manchestru City nerozumejú futbalu. Mancini poukazuje na to, že od svojho príchodu na Etihad Stadium urobil s mužstvom obrovský pokrok a zdôraznil, že on bol tým mužom, ktorý doviedol City po 44 rokoch k titulu.  

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens uvoľnilo na hosťovanie do Blackburnu talentovaného 18-ročného holandského obrancu Karima Rikika.

MANCHESTER UNITED
: Brazílsky stredopoliar Manchestru United Anderson v rozhovore pre Globo Esporte prezradil, že sa viackrát pokúšal opustiť Old Trafford. Motivovala ho k tomu najmä skutočnosť, že v nabitom kádri Red Devils nedostáva od Alexa Fergusona dostatok herných príležitostí.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson informoval novinárov, že veterán Paul Scholes bude pre problémy s kolenom chýbať vicemajstrovi minimálne ďalšie dva týždne.

ARSENAL:
Skauti Arsenalu sa začali sústrediť na výkony Sebastiana Rodeho z Frankfurtu. 22-ročný defenzívny záložník bol členom všetkých mládežníckych reprezentácií Nemecka a očakáva sa, že čoskoro dostane prvú pozvánku aj do prvého tímu National Elf.

LIVERPOOL
: V nedeľňajšom zápase so Swansea bude môcť Brendan Rodgers počítať so službami anglického útočníka Denial Sturrdigea, ktorý si doliečil svalové zranenie.

ASTON VILLA
: Erik Kismet, ktorý je agentom ofenzívnej hviezdy Aston Villy Christiana Bentekeho, prezradil, že belgický útočník rozmýšľa nad ďalším krokom v kariére nevylučuje, že po sezóne opustí káder Villans a zamieri do silnejšieho klubu.

EVERTON
: David Moyes príliš neupokojil fanúšikov Evertonu, ktorý sa obávajú, že po sezóne liverpoolsky klub opustí. Charizmatický tréner totiž vyhlásil, že rokovať o predĺžení kontraktu bude najskôr po sezóne.