Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)

nedeľa, 17. február 2013 13:47 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.


 
BARCELONA: Športový riaditeľ Barcelony Andoni Zubizaretta upokojil fanúšikov katalánskeho veľkoklubu, keď vyhlásil, že zdravotný stav trénera Tita Vilanovu sa zlepšuje a to napriek tomu, že pred pár dňami musel predĺžiť svoj pobyt v USA, kde sa lieči po operácií rakoviny slinných žliaz.

BARCELONA:
Vo včerajšom stretnutí Barcelony s Granadou (2-1) strelil hviezdny Lionel Messi dva góly, pričom ten prvý bol jeho jubilejný 300-ty v drese Barcelony.

REAL MADRID
: Legendárny ZInedine Zidane zvažuje trénerskú kariéru a zrejme už čoskoro prevezme jeden z mládežníckych tímov Realu Madrid.  

REAL MADRID:
V dnešnom stretnutí Pusiniek proti Rayu Vallecano nebude môcť Jose Mourinho počítať so službami Xaviho Alonsa. Opora stredu poľa vynechá duel pre problémy s trieslami.

ATLÉTICO MADRID
: V hľadáčiku Los Cholchoneros sa ocitol 21-ročný rakúsky reprezentačný obranca Aleksandar Dragović. Atlético už odštartovala s Bazilejom prvé jednania o jeho letnom prestupe.

MALAGA
: Javier Saviola podľa španielskej tlače zvažuje svoj odchod z andalúzskeho klubu. Skúsený útočník by v lete mohol zamieriť do americkej MLS, kde sa oňho zaujíma Seattle Sounders.

REAL ZARAGOZA:
Tréner Zaragozy Manolo Jimenéz prezradil, že sa v zime pokúšal zlanáriť do tímu Diega Forlána z Internacionalu, ktorý v minulosti úspešne pôsobil v La Lige v drese Villarrealu a Atlética Madrid. Jiemenéz však dodal, že transfer stroskotal na vysokých platových požiadavkách uruguajského útočníka, ktorý požadoval ročný plat vo výške dvoch miliónov eur.

ESPANYOL:
Tréner katalánskeho klubu Javier Aguirre informoval, že záložník Wakasa, ktorý sa s omeškaním vrátil z Afrického pohára národov, akceptoval svoj trest, ospravedlnil sa mužstvu a keď bude fyzicky pripravený vráti sa do prvého tímu.

CELTA VIGO
: Nad trénerom Celty Vigo Pacom Herrerom sa začína zmrákať. Ak sa mužstvo čo najskôr nedostane zo zostupových priečok bude prepustený.