Main Content

Video: Kucka zariadil výhru Janova, Weiss zápas nedohral

nedeľa, 17. február 2013 20:30 | Autor: TASR

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík sa v nedeľu stal obeťou lúpežného prepadnutia.

Pre 25-ročného rodáka z Bojníc to bol tretí ligový gól v tejto sezóne a celkovo piaty v drese Janovčanov, predchádzajúce dva dosiahol tiež v ligových dueloch v minulom ročníku.

V meraní síl s Udinese Kucka skóroval v 33. min hlavičkou z bezprostrednej blízkosti, keď poslal do siete center Daniela Töszéra po rozohratí rohového kopu.



Zaujímavosťou je fakt, že defenzívny záložník Kucka si v Janove oblieka dres s číslom 33. FC Janov zostal v tabuľke najvyššej talianskej súťaže na sedemnástom mieste, ale zvýšil odstup od zóny zostupu na štyri body a na šestnástu Bolognu má už len 1-bodové manko.

V nedeľu sa nedarilo ani futbalistom SSC Neapol, ktorí nevyužili sobotňajšie zaváhanie Juventusu a náskok "starej dámy" na čele tabuľky po remíze 0:0 stiahli iba o jeden bod. Marek Hamšík odohral v drese "partenopei" celé stretnutie.

Ďalší slovenský futbalista naopak zápas medzi Pescarou a Cagliari nedohral. Vladimír Weiss ml. dostal v 90. minúte červenú kartu.

Výsledky nedeľňajších stretnutí 25. kola Serie A:

Catania - FC Bologna 1:0 (1:0)
Gól: 42. Almirón

FC Janov - Udinese 1:0 (1:0)
Gól: 33. KUCKA
Juraj Kucka (Janov) odohral celé stretnutie a v 33. min strelil jediný gól zápasu.

SSC Neapol - Sampdoria Janov 0:0
Marek Hamšík (Neapol) odohral celé stretnutie.

Delfino Pescara - Cagliari 0:2 (0:0)
Góly: 53. a 61. Sau, ČK: 90. WEISS
Vladimír Weiss (Pescara) nastúpil od začiatku stretnutia a v 90. min dostal ČK.

FC Turín - Atalanta Bergamo 2:1 (1:0)
Góly: 42. Cerci, 87. Birsa - 75. G. Denis (z pok. kopu)

© WEBNOVINY