Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.)

pondelok, 18. február 2013 12:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.


 
REAL MADRID: Argentínsky útočník v službách Realu Madrid Gonzalo Huguaín nie je spokojný so svojou súčasnou pozíciou v tíme Josého Mourinha a zvažuje odchod zo Santiago Bernabeu. Higuaín je dlhodobo žiadaný najmä v anglickej Premier League.

REAL MADRID
: Včera večer si José Mourinho odkrútil svoj 100-ty zápas na lavičke Bieleho Baletu. Pred portugalským trénerom sa to podarilo len šiestim trénerom. Lídrom tejto štatistiky je legendárny Migeul Munoz so 424 zápasmi.

REAL MADRID:
Včerajší zápas Realu Madrid s Rayom Vallecano (2-0) nedohral obranca Pusiniek Sergio Ramos, ktorý sa nechal vylúčiť už po sedemnásty krát v profesionálnej kariére.

BARCELONA:
O služby talentovaného stredopoliara PSG Marca Verrattiho sa zaujíma podľa jeho agenta Donata di Campliho katalánsky gigant FC Barcelona a anglický vicemajster Manchester United. Trhová hodnota 20-ročného záložníka sa odhaduje na vyše 10 miliónov libier.

ATLÉTICO MADRID:
Los Cholchoneros hľadajú vhodnú náhradu za Radamela Falcaa, ktorý po tejto sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou z madridského tímu odíde. Jednou z alternatív pre mužstvo Manuela Pellegriniho je belgický útočník Aston Villy Christian Benteke.

VALENCIA:
Problémy so stehenným svalom sužujú mexického krídelníka Valencie Andrésa Guardada. Dĺžka jeho rekonvalescencie zatiaľ známa nie je.

CELTA VIGO:
Včera sme vás informovali o tom, že tréner Celty Paco Herrera má “nôž na krku“ a ak v nasledujúcich zápasoch nedostane mužstvo zo zostupového pásma dostane výpoveď. Najnovšie správy zo španielskej tlače však informujú, že Herrera už nebude mať od klubu príležitosť vylepšiť výsledky tímu a vedenie ho prepustí v priebehu nasledujúcich dní. Oficiálne tieto správy potvrdené zatiaľ neboli.

CELTA VIGO:
Kapitán Celty Vigo Borja Oubiňa je presvedčený, že jeho mužstvo má dostatok kvality na to, aby sa v súťaži zachránilo. Celta stráca na 17-tu pozíciu aktuálne štyri body.