Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)

pondelok, 18. február 2013 12:47 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
ARSENAL: Podľa denníku Sun chce Arsenal využiť rozhodnutie Victora Valdésa opustiť Nou Camp  a Barcelone plánuje za jeho služby ponúknuť 10 miliónov libier.

ARSENAL: Podľa denníku Daily Telegraph dostane Arséne Wenger na leto k dispozícií 70 miliónov libier, ktoré môže využiť na nákup nových posíl. Podľa skúsenosti z predchádzajúcich prestupových období však pôjde zrejme len o novinársku kačicu.

ARSENAL: Denník The Sun tiež informoval o tom, že vedenie Gunners plánuje ponúknuť francúzskemu trénerovi Arsénemu Wengerovi predĺženie zmluvy.  

MANCHESTER UNITED: Podľa agenta Marca Verattiho z PSG Donata di Campliho sa o služby jeho klienta zaujíma Manchester United a FC Barcelona. Mladučký len 20-ročný stredopoliar PSG odohral v tejto sezóne  už 30 zápasov, v ktorých si pripísal do štatistík jeden gól a tri asistencie. Jeho cena sa odhaduje na vyše 10 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Ofenzívna hviezda Citizens Sergio Aguero vyjadril presvedčenie, že boj o titul v Premier League ešte nie je úplne stratený. Aguero vyzýva aj svojich spoluhráčov, že je potrebné bojovať až do konca.
 
NEWCASTLE & SOUTAMPTON: V hľadáčiku kormidelníka Newcastle Alana Pardewa sa ocitol Jason Puncheon zo Southamptonu. 26-ročný krídelník sa stále nedohodol so Southamptonom na predĺžení kontraktu a po sezóne zrejme zmení farbu dresu.

LIVERPOOL: Fabio Borini neprežíva v Liverpoole práve najvydarenejšiu sezónu. Taliansky útočník sa opäť zranil, keď si vo včerajšom zápase so Swansea (5-0) vykĺbil rameno a je možné, že vynechá celý zvyšok sezóny.

ASTON VILLA
: Belgický kanonier Villans Christian Benteke sa ocitol v hľadáčiku Atlética Madrid, ktoré hľadá na trhu vhodné alternatívy za Radamela Falcaa, ktorý po sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou madridský klub opustí.
 
QUEENS PARK RANGERS: Tréner QPR Harry Redknapp vyhlásil, že jeho mužstvo musí získať v posledných 12 zápasoch sezóny 20 bodov, aby si zabezpečilo účasť v Premier League aj na budúcu sezónu. My dodáme, že QPR je aktuálne posledný so stratou 7 bodov na 17-tú pozíciu, ktorá zaručuje zotrvanie v lige.

QUEENS PARK RANGERS:
Do zostavy Harryho Redknappa sa vracia 22-ročný Junior Hoilett, ktorý si doliečil zranenie stehenného svalu. K dispozícií by mal byť už vo víkendovom súboji proti Manchestru United.