Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)

utorok, 19. február 2013 13:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: S Los Cholchoneros je spájané ďalšie zaujímavé meno. Podľa španielskej tlače by v lete mohol nahradiť odchádzajúceho Radamela Falcaa nemecký bombardér Mario Goméz z Bayernu Mníchov.

BARCELONA: David Villa sa vrátil do tréningového procesu Barcelony po tom ako sa zotavil po nepríjemných problémoch s obličkovými kameňmi, pre ktoré bol hospitalizovaný v nemocnici. Jeho štart v zajtrajšom zápase osemfinále Ligy majstrov proti AC Miláno je však ešte vylúčený.

BARCELONA: Dani Alves podľa denníku Daily Telegraph tlačí na vedenie Barcelony, aby sa v lete pokúsilo kúpiť z Arsenalu mladíka Jacka Wilsherea.

BARCELONA: V zajtrajšom atraktívnom súboji Ligy majstrov Barcelona – AC Miláno uvidíme s veľkou pravdepodobnosťou na trávniku aj Xaviho Hernandeza, ktorý si doliečil poranený stehenný sval. Blaugranas by nemal chýbať ani Adriano, ktorý musel v sobotu striedať v zápase s Granadou pre problem so svalom.

ATHLETIC BILBAO: Fernando Amorebieta, ktorý sa nedohodol s Athletic Bilbao na predĺžení zmluvy, podľa jeho agenta v lete s najväčšou pravdepodobnosťou zamieri na Britské Ostrovy. 27-ročný obranca z Venezuely je v hľadáčiku londýnskeho Arsenalu, pričom jeho agent Gines Carvajal priznal, že sú s Arsenalom v kontakte.

CELTA VIGO: Avizované sa stalo skutočnosťou. Paco Herrera už ďalej nie je trénerom Celty Vigo. Na lavičke v súčasnosti 18-tého tímu La Ligy ho nahradí Abdel Resino.

SEVILLA & ESPANYOL: V lete by mohol Sevillu posilniiť 29-ročný záložník Joan Verdú, ktorý sa rozhodol nepredĺžiť zmluvu s Espanyolom Barcelona.