Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.)

utorok, 19. február 2013 13:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Dani Alves podľa denníku Daily Telegraph tlačí na vedenie Barcelony, aby sa v lete pokúsilo kúpiť z Arsenalu mladíka Jacka Wilsherea.

ARSENAL
: Fernando Amorebieta, ktorý sa nedohodol s Athletic Bilbao na predĺžení zmluvy, podľa jeho agenta v lete s najväčšou pravdepodobnosťou zamieri na Britské Ostrovy. 27-ročný obranca z Venezuely je v hľadáčiku londýnskeho Arsenalu, pričom jeho agent Gines Carvajal priznal, že sú s Arsenalom v kontakte.

ARSENAL: Arséne Wenger nemôže dnes večer počítať so službami obrancu Laurenta Koscielneho, ktorý má problémy s lýtkom.

MANCHESTER UNITED: Anders Lidnegaard vyhlásil, že nie je spokojný so svojou pozíciou bránkarskej dvojky Manchestru United a chce dokázať Alexovi Fergusonovi, že je pripravený nastupovať aj v najdôležitejších zápasoch sezóny.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson priznal, že včerajší výkon Luisa Naniho v FA Cupe ho milo prekvapil. Nani strelil Readingu gól a na druhý pekne prihral Hernandezovi. Ferguson po zápase vyhlásil, že ak bude hrať portugalský krídelník takto naďalej urobí mu príjemné komplikácie pri výbere mužov do základnej zostavy.

MANCHESTER UNITED: Vo včerajšom zápase FA Cupu medzi United a Readingom (2-1) si poranil členok Phil Jones, ktorý bude zrejme chýbať Alexovi Fergusonovi dlhšiu dobu.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini si myslí, že mu prepustenie z Manchestru City nehrozí. ,,Pol roka sa hovorilo o o tom, že ma nahradí Guardiola a keď odišiel do Bayernu tak je tu zas niekto iný,” krúti hlavou Mancini, ktorý tiež vyhlásil, že za posledných 15 mesiacov je najlepším trénerom v Premier League.

MANCHESTER CITY:
Ak by sa vedenie Citizens rozhodlo prepustiť Roberta Manciniho taliansky kormidelník by bez práce zrejme dlho nebol. O jeho služby prejavil záujem AS Rím. 

NEWCASTLE
: Do tréningového procesu Strák sa zapojil Hatem Ben Arfa. Francúzsky záložník vynechal dva mesiace pre problémy so stehenným svalom.

EVERTON & WIGAN: Ak sa David Moyes rozhodne nepredĺžiť s Evertonom zmluvu jeho náhradníkom na poste hlavného trénera by sa mohol stať podľa britskej tlače Roberto Martinez, ktorý momentálne vedie Wigan.