Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)

streda, 20. február 2013 11:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Podľa anglickej tlače nie je Angel Di Maria spokojný so svojou súčasnou pozíciou v tíme Pusiniek a požiadal svojho agenta, aby mu hľadal nový angažmán. O služby argentínskeho kúzelníka sa zaujíma už dlhšiu dobu Manchester United.

REAL MADRID: Kormidelník Chelsea Rafael Benitéz v rozhovore pre španielske rádio priznal, že obdivuje Real Madrid, čím dal najavo, že by sa ponuke viesť tento klub určite nebránil. Benitez zároveň vyhlásil, že by chcel v budúcnosti trénovať Španielsko.

BARCELONA: Podľa talianskeho plátku Tuttosport sa ocitol v centre pozornosti skautov Juventusu Turín útočník Barcelony Alexis Sanchéz. Stará Dáma ho vraj chce od novej sezóny získať na ročné hosťovanie, za ktoré by zaplatila Kataláncom 5 miliónov eur. Súčasťou dohody by mala byť aj opcia na trvalý prestup.

BARCELONA:
Brankár FC Liverpool Pepe Reina, ktorý je odchovancom barcelonskej La Masie, poprel fámy, podľa ktorých by mal v lete nahradiť na Nou Campe odchádzajúceho Victora Valdésa.

ATLÉTICO MADRID: Brankárska jednotka Atlética Madrid Thibaut Courtois, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea FC, prezradil, že o dva roky plánuje nahradiť na pozícií brankárskej jednotky “The Blues“ Petra Čecha.

DEPORTIVO LA CORUNA
: Skúsený obranca Deportivo La Coruna Carlos Marchena vyhlásil, že jeho spoluhráči nesmú prestať veriť v záchranu v súťaži, pretože to by znamenalo koniec všetkým nádejam.