Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)

streda, 20. február 2013 11:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
LIVERPOOL: Kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtels si natrhol stehenný sval a zajtra určite nepomôže The Reds v zápase Európskej ligy proti Zenitu Petrohrad. Dĺžka jeho absencie sa odhaduje na dva až tri týždne.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku talianskej Fiorentiny sa ocitol útočník Liverpolu Fabio Borini. Športový riaditeľ Fialok Daniele Prade však priznal, že jeho získanie z bude veľmi náročné.

LIVERPOOL:
V pozornosti The Reds sa ocitol stopér francúzskeho Loyonu Dejan Loveren. Škrtelová pozícia v tíme Brendana Rodgersa by sa jeho príchodom zrejme ešte viac skomplikovala.

LIVERPOOL & WIGAN
: Ománsky brankár Ali Al Habsi z Wiganu je podľa anglickej tlače v centre pozornosti skautov Liverpoolu. Jeho agent Ahmed však informoval, že žiadna ponuka z Liverpoolu zaňho neprišla.

LIVERPOOL:
30-ročný skúsený španielsky brankár Pepe Reina poprel fámy o tom, že by mal v lete odísť do Barcelony a vyhlásil, že je na Anfield Road spokojný.

MANCHESTER UNITED:
Podľa denníku Daily Mirror hľadá hráč Realu Madrid Angel Di Maria nové pôsobisko. Argentínsky krídelník je pritom už dlhšiu dobu spájaný s príchodom do Manchestru Untied.

MANCHESTER UNITED:
Brazílsky záložník Anderson reagoval na špekulácie, podľa ktorých chce odísť z Old Traffordu vyhlásením, že ide len o klebety, na ktorých nie je žiadna pravda.

CHELSEA:
Talentovaný brankár Chelsea Thibaut Courtois, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid, sa nechal počuť, že o dva roky nahradí na pozícií brankárskej jednotky “The Blues“ Petra Čecha.

CHELSEA:
Londýnska Chelsea v lete plánuje z Hamburgeru SV kúpiť juhokórejského útočníka Huang-Min Sona.  Trhová hodnota 20-ročného ofenzívneho talentu, ktorý strelil v tejto sezóne Bundesligy 9 gólov, sa odhaduje na 8 miliónov eur.

CHELSEA:
Tréner londýnskej Chelsea Rafael Benitéz v rozhovore pre španielske radio priznal, že obdivuje Real Madrid a tiež naznačil, že by v budúcnosti rád trénoval španielsku reprezentáciu.