Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)

štvrtok, 21. február 2013 11:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 
REAL MADRID: Francúzsky plátok Le Parisien prišiel s fámou, podľa ktorej v lete José Mourinho opustí Santioago Bernabeu a v pozícií hlavného kormidelníka Bieleho Baletu ho nahradí súčasný tréner PSG Carlo Ancelotti.

REAL MADRID
: Brazílsky krajný obranca Marcelo sa po novembrovej zlomenine kostičky na chodidle vrátil na súpisku Bieleho Baletu, no José Mourinho ho stavia do zostavy len sporadicky. Španielske média sa domnievajú, že za to môže jeho nadváha.  

BARCELONA:
Viceprezident AC Miláno  Adriano Galliani ešte pred včerajším zápasom s Barcelonou vyhlásil, že Lionel Messi nie je len najlepším hráčom súčasnosti, ale aj celej histórie futbalu. ,,Messi je najlepší hráč všetkých čias. Je dokonca lepší ako Maradona a Pelé!”

BARCELONA:
Hráči Milána sa po včerajšej výhre s Barcelonou (2-0) zhodli, že najlepším “hráčom” bol ich tréner Allegri, ktorí na Kataláncov pripravil skvelú taktiku, ktorá fungovala.

BARCELONA:
Zastupujúci hlavný tréner Barcelony Jordi Roura tvrdí, že Milánčania pripravili na San Sire pre Barcelonu povrch, ktorý pripomínal pole so zemiakmi a je to jeden z hlavných dôvodov, prečo sa Katalánci včera nedokázali presadiť proti výborne fungujúcej obrane Rossonerri.  45-ročný španiel však priznal, že jeho hráči včera predviedli naozaj chabý výkon.

VALENCIA & LEVANTE:
Pozíciu defenzívneho záložníka chce Valencia v lete riešiť príchodom Vincenta Iborru z Levante. Trhová hodnota 25-ročného Španiela, ktorý sa rozhodol s Levante nepredĺžiť zmluvu, sa odhaduje na 3 milióny eur.

REAL ZARAGOZA:
Adria Carmona, ktorý si cez minulý víkend odkrútil debut v drese Zaragozy, si na včerajšom tréningu poranil stehenný sval a cez víkend bude nováčikovi chýbať.

ATHLETIC BILBAO:
Útočníka Baskov Fernanda Llorenteho opäť trápia bližšie nešpecifikované zdravotné problémy, pre ktoré netrénuje s mužstvom, ale len individuálne.