Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)

štvrtok, 21. február 2013 11:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Jack Wilshere obhajuje trénera Arséneho Wengera, ktorý je označovaný za najväčšieho vinníka jasnej domácej prehry s Bayernom Mníchov (1-3). ,,Nemyslím si, že to má s nim niečo spoločné. On nás nominuje na ihrisko a tam sa musíme snažiť my podávať čo najlepšie výkony. Hráči musia prevziať zodpovednosť. Wenger je tu 16 rokov a odvádza skvelú prácu, nikto to nesmie spochybňovať,” tvrdí Wilshere. 

ARSENAL:
Theo Walcott po prehre s Bayernom Mníchov neskladá pred záverom sezóny zbrane. ,,Musíme sa vrátiť tam, kde patríme. Mali sme v Premier League niekoľko veľmi dobrých výsledkov, takže musíme začať veriť, že sa opäť vyšplháme v tabuľke vyššie!”

ARSENAL:
Podľa anglickej tlače sa skauti Gunners najnovšie zaujímajú o služby uruguajského obrancu Juventusu Turín Martin Cáceresa, ktorý v mužstve Starej Dámy hráva len sporadicky.

MANCHESTER UNITED: Agent Roberta Lewandowskeho poprel fámy, podľa ktorých je Manchester United blízko k získaniu Roberta Lewandowskeho. ,,Sleduje ho veľa tímov, nejde len o Manchester United,” tvrdí Cezary Kucharski, ktorý zároveň priznal, že chýri o záujme Juventusu sú mýtom a o Bayerne nič nevie.

MANCHESTER UNITED:
Z pozície výkonného riaditeľa Manchestru United odchádza po desiatich rokoch David Gill, ktorý sa rozhodol uchádzať o miesto v exekutíve UEFA.

NEWCASTLE: Argentínsky reprezentant v službách Newcastle United Jonaz Gutiérrez pochválil vedenie klubu, ktoré priviedlo cez zimu do tímu viacero nových hráčov, čím nielen zvýšilo konkurenciu v tíme, ale zároveň umožnilo kľúčovým hráčom oddýchnuť si, ak to potrebujú.

LIVERPOOL & EVERTON & CHELSEA:
Včera sme vás informovali o tom, že stopér Lyonu Dejan Lovern sa ocitol v hľadáčiku skautov The Reds. Najnovšie správy hovoria o tom, že o jeho služby zabojuje v lete aj Chelsea a Everton.

WEST HAM:
Francúzsky obranca Montpellieru Henri Bedimo priznal, že by rád v budúcnosti vyskúšal pôsobenie v zahraničí. O jeho služby sa zaujíma z klubov Premier League najmä West Ham United.