Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.)

piatok, 22. február 2013 12:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Podľa anglického bulvárneho plátku Daily Star sa v lete pokúsi Manchester United kúpiť svojho bývalého zverenca Cristiana Ronalda, za ktorého ponúkne Pusinkám 55 miliónov libier.

REAL MADRID
: Skauti Pusiniek sa podľa britskej tlače zaujímajú o služby brankára Davida De Geu z Manchestru United, ktorý predviedol minulý týždeň vo vzájomnom zápase týchto klubov priam heroický výkon.  

REAL MADRID: Zlomený palec na ruke Ikera Casillasa sa lieči rýchlejšie ako sa očakávalo. Najnovšie správy zo Španielska hovoria o tom, že Casillas by mohol nastúpiť do zápasu už koncom budúceho mesiaca.

REAL MADRID: Anglické plátky tvrdia, že jedným z kandidátov na post budúceho trénera Realu Madrid je Dán Michael Laudrup, súčasný kormidelník waleskej Swansea, ktorá pôsobí v Premier League.

REAL MADRID
: Francúzsky útočník v službách Bieleho baletu Karim Benzema zrejme nezasiahne do zápasu s La Corunou. Benzemu trápi bližšie nešpecifikované zranenie, pre ktoré trénuje len individuálne.

BARCELONA
: 24-ročný defenzívny stredopoliar Blaugranas Sergio Busquets získal cenu pre najlepšieho katalánskeho futbalistu roku 2012.

BARCELONA:
Zrejme už čoskoro uvidíme Erica Abidala naspäť na súpiske Barcelony. Francúzsky záložník je podľa doktorov po transplantácií pečene, ktorú podstúpil pred 10 mesiaci, 100% fit a môže zasiahnúť do hry.

SEVILLA:
Anglický šampión Manchester City sa cez letné prestupové obdobie pokúsi zo Sevilly kúpiť španielskeho reprezentačného útočníka Jesusa Navasa. Trhová hodnota 27-ročného kanoniera sa odhaduje na 20 miliónov eur.

MALAGA:
Tréner Malagy Manuel Pellegrini je podľa tlače z jeho rodného Čile dohodnutý s Manchestrom City, že v budúcej sezóne prevezme taktovku Citizens po Robertovi Mancinim.

ESPANYOL: Joan Verdú plánuje rokovať s Espanyolom o predĺžení zmluvy. O služby 29-ročného záložníka sa medzitým zaujíma Sevilla a Atlético Madrid.