Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.)

piatok, 22. február 2013 12:28 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa plátku Daily Star sa v lete pokúsi Alex Ferguson kúpiť svojho bývalého hráča Cristiana Ronalda, za ktorého ponúkne Realu Madrid 55 miliónov libier. Opačným smerom by mal ísť brankár David De Gea.

MANCHESTER UNITED:
V stretnutí s QPR nebude môcť Alex Ferguson postaviť Waynea Rooneyho, ktorý je chorý. Zápas vynechá aj Phil Jones, ktorý si stále nedoliečil poranený členok.

MANCHESTER CITY: Mario Balotelli už ako hráč AC Miláno na diaľku pochválil svojho bývalého trénera z Manchestru City Roberta Manciniho, keď o ňom povedal, že neexistuje lepší tréner pre City ako je on. Balotelli tiež prezradil, že v kabíne Citizens majú Manciniho všetci radi.

MANCHESTER CITY:
Citizens chcú podľa Daily Star v lete minúť 65 miliónov libier na kúpu Marca Reusa z Dortmundu a Jesusa Navasa zo Sevilly.

MANCHESTER CITY: Súčasný kormidelník Malagy Manuel Pellegrini je podľa čílskych médií dohodnutý s vedením Manchestru City, že po sezóne nahradí na lavičke Citizens Roberta Mancinoho.

ARSENAL: Arséne Wenger nebude môcť cez víkend počítať so službami Bacaryho Sagnu, ktorý si poranil koleno. Sagna medzitým váha s podpisom novej zmluvy, lebo Gunners mu ponúkajú len ročné predĺženie kontraktu, čo sa mu nepáči.

SWANSEA: Michael Laudrup nechce pred koncom sezóny hovoriť o svojej budúcnosti. Dánsky tréner prízvukuje, že teraz čaká Swansea najdôležitejší zápas v histórií klubu (finále ligového poháru s Bradfordom) a nie je na mieste zaoberať sa špekuláciami. My dodávame, že Laudrupa niektoré média spájajú  s pozíciou nového trénera Realu Madrid, legenda Arsenalu Ian Wright si zas myslí, že by mohol trénovať Gunners.

SWANSEA:
Vo finále ligového pohára s Bradfordom nebude môcť Michael Laudrup počítať so službami Chica Floresa, ktorý má problémy s členkom.

NEWCASTLE: V nedeľňajšom zápase Strák so Southamptonom nebude môcť Alan Pardew s najväčšou pravdepodobnosťou počítať so službami Cheika Tioteho, ktorého skolila chrípka.