Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.)

sobota, 23. február 2013 13:39 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.


 
LIVERPOOL: Kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel v rozhovore pre denník Šport naznačil, že je v nemilosti trénera Liverpoolu Brendana Rodgersa a myslí si, že za jeho nenasadzovaním do zápasov je niečo viac, ako len horšia forma. Škrtel však zdôrazňuje, že na odchod z klubu zatiaľ nemyslí a spraví všetko pre to, aby sa vrátil do základnej zostavy The Reds.

MANCHESTER UNITED:
Tréner Red Devils Alex Ferguson reagoval na fámy, podľa ktorých Luis Nani v lete opustí káder Manchestru vyhlásením, že on ho chce v mužstve určite udržať, pretože je to hráč, ktorý dokáže strieľať dôležité góly a má “talent víťaziť”.

MANCHESTER CITY:
Denník skysports.com tvrdí, že Roberto Mancini potvrdil záujem o služby Edisona Cavaniho z Neapolu a Radamela Falcaa z Atlética Madrid.

MANCHESTER CITY:
Podľa denníku Sun je Roberto Mancini nespokojný s výkonmi francúzskeho záložníka Samira Nasriho, ktorý podľa neho predvádza len polovičné výkony v porovnaní s tým, čoho je naozaj schopný.

TOTTENHAM:
Real Madrid je odhodlaný v lete zabojovať o služby Garetha Balea. Pozorovaním jeho výkonov poveril klubovú legendu a jedného z najlepších hráčov histórie Zinedina Zidana.

NEWCASTLE:
Straky sa budú musieť vyše mesiaca zaobísť bez služieb brankára Tima Krula. Holandský gólman si poranil členok.

STOKE:
Smoliar Michael Owen sa opäť zranil a s najväčšou pravdepodobnosťou cez víkend pre problémy so stehenným svalom nezasiahne do duelu s Fulhamom.

ASTON VILLA:
V stretnutí s Arsenalom sa predstaví aj Charles N’Zogbia, ktorý si doliečil poranený stehenný sval.

FULHAM:
34-ročný írsky reprezentant Damien Duff sa dohodol s Fulhamom na predĺžení kontraktu o ďalšiu sezónu.