Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)

nedeľa, 24. február 2013 14:02 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Karim Benzema, ktorý včera nenastúpil pre problémy  s kolenom, vyhlásil, že spraví všetko pre to, aby mohol v utorok hrať proti Barcelone v odvete semifinále španielskeho pohára Copa Del Rey.

REAL MADRID:
Podľa ankety španielskeho denníku AS si praje až 73% fanúšikov Realu Madrid za nového trénera súčasného kormidelníka Swansea City Michaela Laudrupa. 18% hlasovalo za Rafaela Beniteza a 9% za Carla Ancelottiho.

REAL MADRID: Krídelník Juanefran, ktorý hráva za rezervu Realu Madrid (Castilla), sa ocitol v hľadáčiku skautov nemeckých klubov Schalke 04 a Hannover. 24-ročný Španiel odohral v tomto ročníku Segunda Division 26 zápasov s bilanciou štyroch gólov a šiestich asistencií.

ATLÉTICO MADRID:
Los Cholchoneros by sa chceli v lete posilniť na poste stopéra. Jedným z kandidátov na dres Atlética je Bruno Alves zo Zenitu Petrohrad.

MALAGA:
Úspešný tréner Malagy Manuel Pellegrini je čoraz intenzívnejšie spájaný s príchodom na lavičku Realu Madrid, či londýnskej Chelsea. Čílsky kormidelník na tieto fámy však reagoval vyhlásením, že ho nezaujímajú a jediné na čo sa sústredí je Malaga, v ktorej je veľmi spokojný.

SEVILLA
: V centre pozornosti skautov Manchestru City sa ocitla dvojica hráčov Sevilly – 27-ročný krídelník Jesús Navas (trhová hodnota okolo 20 miliónov eur)  a 20-ročný defenzívny stredopoliar Geoffrey Kondogbia (trhová hodnota okolo 5 miliónov eur).

REAL BETIS:
Do zostavy Realu Betis sa pred dnešným zápasom s Malagou vracia Rubén Castro. 31-ročný španielsky útočník si doliečil zranenie stehenného svalu.