Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)

nedeľa, 24. február 2013 14:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 


 
CHELSEA & EVERTON: Sunday People prišiel s informáciou, podľa ktorej belgická hviezda Evertonu Marouane Fellaini sníva o tom, že bude v budúcnosti obliekať dres Chelsea FC. Trhová hodnota 25-ročného ofenzívneho stredopoliara sa odhaduje na približne 30 miliónov eur.

CHELSEA:
Útočník Bayeru Leverkusen Stefan Kießling naznačil, že by rád prestúpil do Premier League, kde sa oňho zaujíma najmä londýnska Chelsea.

MANCHESTER CITY:
Dni obrancu Pobrežia Slonoviny Kolo Tourého sú v Manchestri  City definitívne zrátané. Vedenie klubu mu  neponúkne predĺženie kontraktu a od  leta bude voľným hráčom. V úplne odlišnej situácií je jeho slávnejší brat Yaya Touré, ktorý sa nechal počuť, že chce v Manchestri stráviť celý zvyšok svojej kariéry.
 
MANCHESTER CITY: Podľa plátku Sunday Express je vedenie City pripravené zaplatiť za Edisona Cavaniho 54 miliónov libier, čo je čiastka, ktorú má Cavani stanovenú ako výkupnú klauzulu v zmluve s Neapolom.

MANCHESTER CITY: Podľa španielskeho denníku Marca sa ocitla v hľadáčiku Citizens dvojica hráčov Sevilly Jesús Navas a Geoffrey Kondogbia.

EVERTON & MANCHESTER CITY
: O 23-ročného útočníka Mancehstru City Scotta Sinclaira, ktorý sa v nabitej konkurencií Citizens nevie výraznejšie presadiť, prejavil záujem liverpoolsky Everton. Trhová hodnota bývalého mládežníckeho anglického reprezentanta sa odhaduje na 7,5 milióna libier.

MANCHESTER UNITED: Včerajší zápas s QPR nedohral hviezdny útočník United Robin Van Persie, ktorý musel striedať pre bolesti chrbta.

MANCHESTER UNITED
:  Vo včerajšom zápase Red Devils s QPR si odkrútil Ryan Giggs už svoj 999. zápas na profesionálnej úrovni.

ARSENAL:
Včerajší zápas Gunners s Aston Villou pre problémy s lýtkovým svalom nedohral Abou Diaby. Stav jeho zranenia je zatiaľ neznámy.

QUEENS PARK RANGERS:
25-ročný stredopoliar Esteban Granero vyhlásil, že je stále verný svojmu klubu a nerozmýšľa nad odchodom v čase, keď sa mužstvu nedarí. Granero priznal, že mohol QPR opustiť v zime, ale nikdy nad touto alternatívou neuvažoval.
 
ASTON VILLA: Darren Bent po tejto sezóne s najväčšou pravdepodobnosťou v Aston Ville skončí. O člena širšieho kádru anglickej reprezentácie prejavil záujem turecký Galatasaray.