Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.)

pondelok, 25. február 2013 11:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 


 
BARCELONA: Brazílsky stopér David Luiz priznal, že ho potešil záujem Barcelony o jeho služby. ,,Som rád, že sa o mňa zaujíma klub ako Barcelona. Je to mužstvo víťazov,” hovorí Luiz, ktorý však dodáva, že je momentálne hráčom Chelsea.
 
REAL MADRID: Skauti Realu Madrid poškuľujú po službách útočníka Manchestru United Chicharita Hernandeza, ktorý má značný problém presadiť sa do základnej zostavy nabitého útoku United. Trhová hodnota mexického forvarda, ktorý strelil v tomto ročníku za United 15 gólov v 28 zápasoch, sa odhaduje na 25 miliónov eur.

REAL MADRID:
Portugalský obranca Pepe si myslí, že jeho kolega z obrany Raphael Varane bude raz najlepším obrancom na svete. Francúzsky stopér má len 19 rokov, no už teraz si dokázal vybojovať viac-menej stále miesto v zostave Pusiniek.
 
ATLÉTICO MADRID: Radamel Falcao s najväčšou pravdepodobnosťou v lete opustí káder Altética Madrid a preto španielska tlač prichádza čoraz častejšie s menami, ktoré by mohli hviezdneho kanoniera v tíme Los Cholchoneros nahradiť. Najnovšie sa spomína útočník Burak Yilmaz z Galatasarayu.

CELTA VIGO:
Španielska tlač priniesla fámu, podľa ktorej nechal nový tréner Celty Vigo Abel Resino zmenšiť domácu hraciu plochu. Vedenie klubu však tieto klebety rezolútne poprelo.

GETAFE: Diego Castro premenil cez víkend už 14-ty pokutový kop v rade a je len jeden presný zásah za rekordmanom v tomto smere Manolo Alfarom, ktorý dokázal v drese Atlética Madrid skórovať z jedenástky v rade 15-krát.

GETAFE:
Tréner Getafe Luis Garcia po víťazstve nad Mallorcou vyhlásil, že jeho mužstvo má v tejto sezóne vysoké ambície. Getafe  je v tabuľke aktuálne na deviatom mieste so stratou piatich bodov na šiesty Real Sociedad (miestenka do Európskej ligy).