Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.)

utorok, 26. február 2013 11:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA & REAL MADRID: Dnes večer je na programe odveta semifinále Copa Del Rey medzi Barcelonou a Realom Madrid. Prvý zápas skončil nerozhodne 1:1. Zaujímavosti k populárnemu El Clásicu nájdete tu >>>

BARCELONA: Španielske média prišli so šokujúcou informáciou, podľa ktorej bývalý tréner Barcelony Pep Guardiola nechal detektívnou kanceláriou sledovať niektorých hráčov Kataláncov, aby mal dohľad nad dodržiavaním ich životosprávy. Najväčšia pozornosť sa mala sústrediť na Gerarda Piqueho.

REAL MADRID
: Britský plátok Daily Star prišiel s fámou, podľa ktorej vedenie Manchestru United dúfa, že sa Cristiano Ronaldo nedohodne s Pusinkami na predĺžení zmluvy a po jej ukončení sa vráti na Old Trafford, kde začal s veľkým futbalom.

REAL MADRID:
Tréner Swansea City Michael Laudrup, ktorý je spájaný s pozíciou hlavného trénera Realu Madrid, tieto fámy poprel a vyhlásil, že špekulácie tohto typu by boli v médiách azda aj v prípade,  keby sa Swansea upísal na ďalších 10 rokov.

VALENCIA:
Španielska Valencia uplatnila opciu na trvalý prestup paraguajského útočníka Nelsona Valdeza, ktorý bol doteraz kmeňovým hráčom Rubinu Kazaň. 29-ročný Valdez zostane vo Valencii minimálne nasledujúce dve sezóny.

CELTA VIGO:
Hráči Celty Vigo dostali dvojdňové voľno po tom ako sa im podarilo po mesiaci a pol konečne vyhrať, keď zdolali v La Lige Granadu (2:1).

REAL SOCIEDAD:
Vedenie Realu Sociedad pripravuje úspešnému trénerovi Philippemu Montanierovi predĺženie kontraktu. Ide o reakciu na prekvapujúce výkony mužstva, ktoré nečakane bojuje o miestenku do pohárovej Európy.