Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)

utorok, 26. február 2013 12:02 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa denníku Daily Star v červenej časti Manchestru veria, že Cristiano Ronaldo nepredĺži zmluvu s Realom Madrid a v budúcnosti sa vráti na Old Trafford. Tieto fámy sa dajú  pripísať mediálnej vojne pred odvetou osemfinále Ligy majstrov medzi Bielym Baletom a Červenými Diablami.

MANCHESTER UNITED
: Podľa britskej tlače Manchester United ako najvážnejší záujemca o služby Roberta Lewandowskeho spozornel po tom, ako jeho agent naznačil, že poľský kanonier po tejto sezóne opustí Borussiu Dortmund. O služby Lewandowskeho sa však zaujíma aj Bayern Mníchov a Juventus Turín.

MANCHESTER UNITED:
Zranený Robin Van Persie by sa mal v najbližších dňoch vrátiť do tréningového procesu. Podľa doktorov zranenie panvy nie je vážne a je reálne, že stihne odvetný zápas osemfinále Ligy majstrov s Realom Madrid.

MANCHESTER CITY:
Nemecký šampión Borussia Dortmund by chcel vyššie spomínaný odchod Lewandowskeho  riešiť angažovaním útočníka Manchestru City Edina Džeka, ktorý pred pár dňami vyhlásil, že sa v budúcnosti určite vráti do nemeckej Bundesligy.

LIVERPOOL
: Liverpoolsky kouč Brendan Rodgers pozorne sleduje talentovaného holandského futbalistu Stefana De Vrija. 21 ročný stredový obranca je vo svojom útlom veku kapitánom Feyenoordu Rotterdam a na Anfield Road by mal byť údajne náhradou za veterána Jamieho Carraghera.

SWANSEA:
Dánsky tréner Swansea Michael Laudrup reagoval na fámy, podľa ktorých má od leta prevziať taktovku Realu Madrid vyhlásením, že ide len o výmysly, ktoré by boli v médiách aj keby sa zaviazal Swansea na ďalších desať rokov.

FULHAM:
Kormidelník Fulhamu Martin Jol si pochvaľuje služby Saschu Reithera, ktorý hosťuje v klube z 1.FC Kolín. Jol naznačil, že sa ho v lete pokúsi získať natrvalo.

SOUTHAMPTON
: Vedenie Southamptonu predĺžilo zmluvu s Morganom Schneiderlinom na ďalšie štyri sezóny.

SOUTHAMPTON
: Jeden z lídrov anglického Southamptonu Gaston Ramirez je podľa bulvárneho denníka The Sun žiadaný v talianskej Serii A. 22- ročný záložník, ktorý prišiel v lete z Bologne, by sa v letnom prestupovom období mohol stať posilou Interu Miláno, Juventusu alebo Fiorentiny.

WEST BROMWICH
: 26-ročná opora West Bromwichu útočník Shane Long poprel fámy, podľa ktorých by mal v lete mužstvo opustiť.

WEST HAM:
Kouč West Hamu United Sam Allardyce by rád získal skúseného obrancu Ricarda Gardnera. Jamajský internacionál, ktorý obliekal okrem iného aj dres Boltonu, je po svojom odchode v lete 2012 z Reebok Stadium voľným hráčom.