Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (27.2.)

streda, 27. február 2013 09:06 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (27.2.)
Správy dňa z NHL a KHL (27.2.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

FLORIDA: Najvydarenejšiu noc v kariére v NHL má za sebou Tomáš Kopecký, ktorý pomohol Floride k výhre nad Pittsburghom (6:4) hetrikom a jednou asistenciou. Kopecký bol vyhlásený za druhú hviezdu zápasu.
Prvý gól Kopeckého si pozrite tu >>>
Druhý gól Kopeckého si pozrite tu >>>
Tretí gól Kopeckého si pozrite tu >>>

DETROIT: Kouč Detroitu Red Wings vyzdvihol prínos Tomáša Tatara pre jeho tím a nechal sa počuť, že je možné, že slovenské krídlo ostane v prvom tíme už natrvalo.

PITTSBURGH: Vedenie klubu Pittsburghu Penguins oficiálne zapísalo na listinu voľných hráčov svojho útočníka Jevgenija Malkina, ktorý utrpel otras mozgu a s určitosťou a neobjaví minimálne v troch najbližších zápasoch svojho celku.

NEW JERSEY:
Skúseného brankára z New Jersey Devils Martina Brodeura sprevádzajú bolesti chrbta a jeho návrat na ľad sa zatiaľ  zo dňa na deň odkladá.

WASHINGTON: Washington Capitals podpísal nové kontrakty s brankárom Bradenom Holtbym a obrancom Johnom Erskineom. Obaja hráči podpísali dvojročné zmluvy. Holtby počas tohto obdobia zarobí 3,7 miliónov dolárov, Erskine 3,925 miliónov.

SAN JOSE:
Disciplinárna komisia NHL potrestala útočníka San Jose Ryana Clowea dvojzápasovým dištancom a pokutou 39 189 dolárov. 30-ročný forward sa zapojil do bitky v zápase v Chicagu napriek tomu, že počas hry nebol na ľade.

DETROIT:
Detroit Red Wings si na dobu ďalších troch rokov upísal zadáka Briana Lashoffa. Počas tejto doby si hráč, ktorý nikdy nebol draftovaný, zarobí 2,175 miliónov dolárov.

PHOENIX: Zmluvu predĺžil aj bek David Schlemko, ktorý sa svojmu súčasnému zamestnávateľovi z Phoenixu upísal do konca sezóny 2014/2015.

CAROLINA:
Český obranca Michal Jordán sa vracia späť do AHL, keď sa po piatich zápasoch v prvom tíme v drese Caroliny Hurricanes vracia do Charlotte.