Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)

streda, 27. február 2013 12:22 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa denníku Times sa v lete pokúsi parížsky veľkoklub PSG kúpiť z Manchestru United útočníka Wanyea Rooneyho, za ktorého ponúknu 40 miliónov libier.

TOTTENHAM
: André Villas-Boas si nevie vynachváliť služby Garetha Balea, ktorý v predchádzajúcich týždňoch viackrát rozhodol o výhre Tottenhamu. Podľa Boasa je Bale supertalentom, ktorý inšpiruje ľudí a má veľký vplyv na svojich spoluhráčov. Tréner West Hamu Sam Allardyce dokonca vyhlásil, že teraz je Bale najlepším futbalistom na svete.

CHELSEA:
Tréner The Blues Rafael Benitez poprel chýri o tom, že sa pohádal s kapitánom mužstva Johnom Terrym a ich výmenu názorov považuje len za bežnú diskusiu. Benitez zároveň vyhlásil, že chápe Terryho rozčarovanie po prehre s Manchestrom City a je to podľa neho normálne, lebo chce vyhrávať.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini nebude môcť najbližší mesiac počítať so službami obrancu Maincona, ktorý musel podstúpiť menšiu operáciu kolena.

EVERTON: O služby belgickej hviezdy Marouaneho Fellainiho prejavili po Chelsea záujem aj ďalšie veľkokluby na čele s Realom Madrid, Manchestrom City a Manchestrom United.

ARSENAL:
Joel Campbell, ktorý ako kmeňový hráč Arsenalu hosťuje v Reale Betis, zrejme ostane aj v budúcej sezóne v španielskej la Lige. Real Betis sa chce dohodnúť s Gunners na predĺžení hosťovania o ďalší ročník.

SWANSEA:
Dánsky tréner Swansea City Michael Laudrup, ktorého spájajú bulvárne plátky s pozíciou kormidelníka Realu Madrid, prezradil, že je blízko k predĺženiu spolupráce s waleským klubom.

ASTON VILLA:
Mladý útočník Andreas Weimann poprel fámy, podľa ktorých chce odísť z Aston Villy a prezradil, že práve rokuje s klubom o predĺžení zmluvy.