Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.)

štvrtok, 28. február 2013 14:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.2.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Ibrahim Afellay podľa nemeckého plátku SportBild v lete opustí Schalke a vráti sa naspäť na Nou Camp, kde je kmeňovým hráčom Barcelony.

BARCELONA
: Andrés Iniesta vyzýva svojich spoluhráčov, aby boli stále optimistickí a nestrácali nádej na postup Barcelony v Lige majstrov cez AC Miláno. Blaugranas v prvom zápase osemfinále prehrali na San Sire 2:0.

REAL MADRID:
Brazílčan Kaká, ktorý sa dostal v posledných týždňoch opäť do výbornej formy, sa stal prestupovou prioritou amerického klubu New York Red Bulls.

REAL MADRID:
Španielsky záložník Borja Valero, ktorý pôsobí vo Fiorentine, reagoval na fámy, podľa ktorých ho chce kúpiť Real Madrid s tým, že je v Taliansku spokojný a tieto špekulácie zatiaľ vážne neberie.

ATLÉTICO MADRID:
Záložník Atlética Madrid Tiago Mendes si vo včerajšom odvetnom zápase semifinále Copa Del Rey proti Seville zlomil na pravej ruke kosť v lakti a podľa odhadov doktorov bude nútene pauzovať aspoň dva mesiace.

SEVILLA:
Avizované sa stalo skutočnosťou. Do ruského veľkoklubu Anži Machačkala mieri na polročné hosťovanie kapitán reprezentácie Bosny a Hercegoviny Emir Spahič, ktorý doteraz pôsobil v Seville. Machačkala naňho získala aj opciu na trvalý prestup.

LEVANTE:
28-ročný nigérijský útočník Obefami Martins, ktorý v zime prestúpil do Levante, naznačil, že po sezóne bude zvažovať ponuku od amerického klubu Seattle Sounders.

REAL BETIS:
Hviezda Realu Betis Beňat Etxebarria, ktorý sa v tejto sezóne prehrýzol do španielskej reprezentácie, s najväčšou pravdepodobnosťou Betis po sezóne opustí.

RAYO VALLECANO:
Ofenzívny záložník “Raya“ Alejandro Dominquez zrejme ešte dnes prestúpi do Rubinu Kazaň. V Rusku sa prestupové okno uzatvára až dnes o polnoci.