Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (1.3.)

piatok, 1. marec 2013 13:20 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (1.3.)
Správy dňa z NHL a KHL (1.3.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

VANCOUVER: Ryan Kesler, útočník Vancouveru Canucks, si zlomil kosť v pravom chodidle. Jeho zranenie ho tak vyradí z hry na štyri až šesť týždňov.

BOSTON/NEW JERSEY/CAROLINA: Podľa najnovších zámorských špekulácií má Boston Bruins záujem priviesť do svojho tímu centra Daniela Brierea z Philadelphie. New Jersey by rado priviedlo do svojho tímu útočníka vhodného do prvej alebo druhej formácie a Carolina Hurricanes sa snaží priviesť do tímu skúseného obrancu zo St. Louis.

PHILADELPHIA/DALLAS: Na listinu voľných hráčov boli zapísaní traja hokejisti. Brankár Michael Leighton a útočník Tom Sestito z Philadelphie a forward Dallasu Stars Tom Wandell.

ST. LOUIS: Forward Saint Louis Blues Andy McDonald bude svojmu tímu chýbať niekoľko týždňov po tom, čo sa na tréningu poranil pravé koleno po zrážke s Vladimírom Sobotkom.

TORONTO: Brankár James Reimer sa vracia do zostavy „javorových listov.“ Reimer vynechal kvôli zraneniu dva týždne.

EDMONTON:
Edmonton Oilers zapísal na listinu zranených hráčov brankára Nikolaja Chabibulina, ktorý má problémy so slabinami. Z farmy tak bol povolaný Yann Danis.

PHILADELPHIA: V súboji s Washingtonom Capitals sa zranil bek Philadelphie Flyers Erik Gustafsson, ktorý si zranenie privodil pri blokovaní strely. Bližšie informácie o zranení švédskeho hokejistu nie sú známe.

MONTREAL: V zostave Montreale Canadiens sa objavil český bek Tomáš Kaberle, ktorý sa v posledných dvanástich zápasov nezmestil do zostavy „Habs.“

CAROLINA:
Český zadák Michal Jordán sa vracia do prvého tímu Caroliny. Opačným smerom, na farmu do Charlotte putuje Marc-Andre Gragnani.

CALGARY/NASHVILLE: Útočník Brian McGrattan bol vymenený do Calgary Flames. Opačným smerom do Nashvillu putuje Joe Piskula.