Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)

piatok, 1. marec 2013 14:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Ak Cristiano Ronaldo v lete nepristúpi na predĺženie zmluvy s Realom Madrid budú Pusinky zvažovať jeho predaj a zároveň podniknú všetky možné kroky k získaniu Garetha Balea z Tottenhamu.

REAL MADRID:
José Mourinho naznačil, že v zajtrajšom ligovom zápase s Barcelonou bude šetriť niektorých hráčov, aby boli fit na odvetu osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru United. Oddychovať by mal dokonca aj Cristiano Ronaldo. Ide o logický krok, keďže šance Realu Madrid na triumf v domácej súťaži sú len minimálne.

BARCELONA:
V zajtrajšom zápase s Realom Madrid nebude Blaugranas k dispozícií záložník Xavi, ktorého trápia problémy so stehenným svalom a nechce tak riskovať vážnejšie poradenie.

ATHLETIC BILBAO:
Bilbao je v tabuľke až na 16.mieste a podľa španielskej tlače trénerovi Marcelovi Bielsovi reálne hrozí prepustenie, ak cez víkend Baskovia neporazia Osasunu. Samotný Bielsa pritom nedávno vyhlásil, že je sklamaný zo svojho pôsobenia v tíme, keďže má k dispozícií mužstvo, ktoré by sa malo nachádzať v tabuľke podstatne vyššie.

REAL BETIS:
Tréner Realu Betis Pepe Mel vyhlásil, že sníva o tom ako si raz s Betisom zahrá v európskych pohároch. Betis je v tabuľke na siedmom mieste a na šiesty Sociedad (pozícia pre Európsku ligu) stráca len jeden bod.