Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)

piatok, 1. marec 2013 14:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hoci Ryan Giggs avizoval, že rozhodnutie, či bude pokračovať v kariére učiní až v lete, napokon všetko dopadlo inak. Skúsený veterán, ktorý v novembri oslávi 40 rokov, sa dohodol s Manchestrom United na predĺžení kontraktu o ďalšiu sezónu už dnes. Tréner Alex Ferguson po podpise zmluvy vyhlásil, že Ryan Giggs je vzorným príkladom pre všetkých ľudí v klube.

MANCHESTER UNITED
: Robin Van Persie sa zapojil do tréningového procesu United a už zajtra bude môcť za Červených Diablov nastúpiť v súboji proti Norwichu.

MANCHESTER UNITED
: Červení Diabli oznámili, že v lete v rámci zahraničného turné zavítajú do futbalovo exotických miest Hongkongu, Sydney, Tokia, Osaky aj Bangkoku.

CHELSEA:
Tréner Watfordu a legenda londýnskej Chelsea Gianfranco Zola vyhlásil, že mladík Nathaniel Chalabaha, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea, no vo Watforde hosťuje celú túto sezónu, má všetky predpoklady na to, aby v budúcnosti nahradil v na Stamford Bridge klubovú ikonu Franka Lamparda.

TOTTENHAM:
V prípade, že Real Madrid nepredĺži v lete zmluvu s Cristianom Ronaldom je pripravený rokovať o jeho predaji a zároveň vyvinie čo najväčšie úsilie v boji o služby hviezdy Spurs Garetha Belaea.

TOTTENHAM:
Togský útočník Emmanuel Adebayor, ktorý sa v lete po dlhých rokovaniach s Manchestrom City stal kmeňovým hráčom Tottenhamu, po sezóne zrejme opäť zmení dres. Spurs podľa anglickej tlače stratili o jeho služby záujem a chceli by ho nahradiť Brazílčanom Leonardom Damiaom.

ARSENAL:
V hľadáčiku trénera Gunners Arséneho Wengera sa ocitlo nové meno. Francúzsky kormidelník poškuľuje po službách 23-ročného defenzívneho záložníka Maxima Gonalonsa z francúzskeho Lyonu. Trhová hodnota 6-násobného francúzskeho reprezentanta sa odhaduje na 10 miliónov eur.

NEWCASTLE:
Taliansky denník Corriere dello Sport informoval o záujme AC Miláno o služby Davida Santona z Newcastlu. Straky však požadovali za 22-ročného pravého krajného obrancu až 10 miliónov libier, čo neboli Milánčania ochotní zaplatiť.

WEST BROMWICH
: Brankár WBA Ben Foster naznačil trénerovi anglickej reprezentácie Royovi Hodgsonovi, že je pripravený na návrat do národného tímu Albionu.