Main Content

Brankár Casillas už trénuje, vráti sa do zostavy Realu

piatok, 1. marec 2013 16:00 | Autor: TASR

Brankár španielskeho futbalového tímu Real Madrid Iker Casillas potvrdil, že jeho rekonvalescencia pokračuje podľa plánu.

Tridsaťjedenročný kapitán "Los Blancos" vo štvrtok trénoval s loptou a zapojil sa aj do bežeckej prípravy. Pri tréningu ho sprevádzal fyzioterapeut Realu Carlos Lalin.

Informoval o tom Casillasov zamestnávateľ na svojej oficiálnej webovej stránke.

Iker Casillas sa zranil 23. januára v odvete štvrťfinále španielskeho Kráľovského pohára s Valenciou (1:1), keď mu jeho spoluhráč Álvaro Arbeloa kopol do ruky pri pokuse o odkopnutie lopty. Real po jeho zranení rýchlo angažoval skúseného Diega Lópeza z FC Sevilla.

Tréner Realu Madrid José Mourinho poslal v utorok Casillasa na tlačovú konferenciu po víťazstve svojich zverencov na Nou Campe nad hráčmi FC Barcelona (3:1). Skúsený kapitán novinárom svoju účasť zdôvodnil so slovami, že je čas na priestor pre kapitána tímu.

Real Madrid privíta na svojom štadióne v 26. kole najvyššej španielskej súťaže FC Barcelona, v sobotu 2. marca o 16.00 h pôjde o 224. vzájomné stretnutie najväčších futbalových rivalov na Pyrenejskom poloostrove.

© WEBNOVINY