Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (2.3.)

sobota, 2. marec 2013 11:55 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (2.3.)
Správy dňa z NHL a KHL (2.3.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

TAMPA BAY: Vedenie Tampy Bay Lightning sa rozhodlo poslať naspäť na farmu slovenského 22-ročného útočníka Richarda Pánika. Odchovanec Martina odohral v NHL 9 zápasov s bilanciou 1 bodu za gól. Tréner mužstva sa však vyjadril, že ide o talentovaného a nebezpečného útočníka, ktorý určite má svoju budúcnosť v NHL.

HRÁČI MESIACA: Hráčmi mesiaca február sa v NHL stali útočník Tampy Bay Steven Stamkos, center Pittsburghu Penguins Sidney Crosby a brankár Chicaga Blackhawks Ray Emery.

PHILADELPHIA: Slovenský bek v službách Philadelphie Flyers Andrej Meszároš by sa mal do zostavy „letcov“ vrátiť budúci týždeň. Meszároš si na konci januára poranil rameno a do ďalších bojov už nezasiahol.

COLORADO:
Útočník Ryan O’Reilly ostáva v Colorade Avalanche. O’Reilly obdržal ako chránený voľný hráč ponuku od Calgary Flames na dva roky v hodnote 10 miliónov dolárov. „Lavíny“ sa rozhodli ponuku dorovnať a tak kanadský forward ostáva v tíme „Avs.“

CAROLINA: Do zostavy Caroliny Hurricanes sa vracajú uzdravení obrancovia Tim Gleason a Jamie McBain a taktiež útočník Jeff Skinner, ktorý utrpel otras mozgu.

VANCOUVER: „Kosatky“ z Vancouveru doplnili svoj káder o útočníka Toma Sestita, ktorého si vybrali z waiver listu Philadelphie Flyers.

N. NOVGOROD: Obranca Juuso Hietanen bude v Torpede Nižnij Novgorod pôsobiť aj naďalej, keď sa so svojím súčasným zamestnávateľom dohodol na predĺžení kontraktu do roku 2015.

DONECK: Slovenský tréner Július Šupler už nebude ďalej trénovať Donbass Doneck, keď s ním vedenie klubu rozviazalo zmluvu.