Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)

sobota, 2. marec 2013 13:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Viceprezident Barcelony Carles Villarrubi oznámil, že tréner Tito Vilanova, ktorý je v USA, kde sa podrobuje liečbe po operácií rakoviny slinných žliaz, by sa mohol k tímu Blaugranas vrátiť už v priebehu apríla.

BARCELONA & REAL MADRID:
Je možné, že v dnešnom zápase Realu Madrid s Barcelonou (od 16.00h) sa v zostave oboch gigantov neobjavia ich najväčšie hviezdy – Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Portugalský virtuóz by mal oddychovať pred odvetným zápasom Ligy majstrov proti Manchestru United a argentínsky fenomén zas pre horúčku. 

REAL MADRID:
Biely Balet bude pred odvetným zápasom osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru United trénovať na trávniku najväčšieho konkurenta “Červených Diablov” Manchestru City.

REAL MADRID:
Tottenham sa nechce zmieriť s myšlienkou odchodu Garetha Belaa do Realu Madrid a plánuje mu ponúknuť týždenný plat vo výške 130 tisíc libier.

REAL MADRID:
Do tréningového procesu Bieleho Baletu sa vracia brankárska jednotka Iker Casillas, ktorý si po zlomenine prsta na ruke opäť navliekol brankárske rukavice a pomaly začína trénovať aj s loptou.

MALAGA:
Minimálne 3 týždne nebude môcť tréner Malagy Manuel Pellegrini počítať so službami záložníka Julia Baptistu, ktorý si zranil stehenný sval.

GETAFE:
Obranca Getafe Juan Valera sa podrobil operácií chrbtice a mužstvu bude chýbať minimálne do polovice apríla.