Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.)

sobota, 2. marec 2013 13:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson prezradil novinárom, že ani jeho prípadný koniec na lavičke Red Devils nebude znamenať jeho definitívny odchod z Old Traffordu. Mimoriadne uznávaný tréner si vie predstaviť, že by sa následne stal riaditeľom klubu. ,,Ale nikto nevie kedy skončím ako tréner, ani ja,” upokojil fanúšikov Manchestru pred obavami o jeho z trénerskej pozície.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli sa snažia presvedčiť Ria Ferdinanda, aby predĺžil s klubom kontrakt aspoň o jednu ďalšiu sezónu.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY
: Vedenie Manchestru City sa rozhodlo poskytnúť Realu Madrid tréningovú plochu pred odvetným zápasom osemfinále Ligy majstrov proti konkurenčnému Manchestru United.

MANCHESTER CITY:
Samir Nasri, s ktorého službami sa po tejto sezóne v Manchestri už nepočíta, zrejme zamieri do parížskeho veľkoklubu PSG. Predajná cena francúzskeho záložníka by sa mala pohybovať okolo 18 miliónov libier.

ARSENAL:
Arséne Wenger vyhlásil, že Gunners neplánujú na zajtrajší zápas proti Tottenhamu žiadnu špeciálnu defenzívnu taktiku na ubránenie krídelníka Spurs Garetha Belea, ktorý sa v posledných týždňoch teší životnej forme.

CHELSEA:
Rafa Benitez vyhlásil, že sa neobáva prepustenia skôr ako na konci sezóny. Španielsky kormidelník Chelsea, ktorý sám v stredu oznámil, že po sezóne Stamford Bridge pre nemilosť fanúšikov opustí, informoval, že vedenie akceptuje jeho trénerské rozhodnutia a do konca tohto ročníka ho bude podporovať.

TOTTENHAM:
Spurs chcú za každú cenu udržať v tíme Garetha Belea a preto mu plánujú ponúknuť týždenný plat vo výške 130 tisíc libier.

TOTTENHAM:
Anglická futbalová asociácia FA označila Garetha Belea za najlepšieho hráča mesiaca február a jeho trénera André VIllasa-Boasa zas za najlepšieho trénera mesiaca.

SOUTHAMPTON:
Jason Puncheon, ktorý sa ocitol v hľadáčiku viacerých popredných anglických klubov, sa rozhodol predĺžiť zmluvu so Southamptonom až do konca sezóny 2015/2016.

FULHAM:
Švajčiarsky stopér Philippe Senderos predĺžil zmluvu s Fulhamom do konca sezóny 2013/2014.
NORWICH: Hviezda anglických “Kanárikov” Grant Holt oznámil vedeniu Celticu, ktorý sa zaujíma  o jeho služby, že nemá v pláne opustiť anglickú Premier League.