Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (3.3.)

nedeľa, 3. marec 2013 09:43 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (3.3.)
Správy dňa z NHL a KHL (3.3.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

SLOVAN: Vedenie Slovana Bratislava bude usilovať o zotrvanie brankára Jaroslava Janusa v kádri „belasých,“ na ktorého vlastí práva Lokomotiv Jaroslavl. Generálny manažér Maroš Krajči taktiež prezradil, že by rád priviedol späť Ľubomíra Višňovského a že v metropole Slovenska nebude s najväčšou pravdepodobnosťou pokračovať v budúcej sezóne Marek Svatoš.

BUFFALO: Buffalo Sabres sa musí zaobísť bez tretieho najproduktívnejšieho muža NHL Thomasa Vaneka, ktorý má problémy v hornej časti tela. Jeho štart v nedeľňajšom stretnutí s New Yorkom Rangers je otázny.

WASHINGTON: Obranca Washingtonu Capitals Mike Green vynechal stretnutie s Winnipegom Jets kvôli problémom s trieslami, ktoré ho sprevádzali aj na konci februára.

COLORADO:
Podľa zámorských médií je Ryan O’Reilly pripravený naskočiť do kolotoča zápasov NHL. Stredný útočník, ktorý sa s „lavínami“ dohodol na dvojročnom kontrakte v hodnote 10 miliónov dolárov, by mal viesť tretiu formáciu na krídlach s Milanom Hejdukom a Johnom Mitchellom.

ST. LOUIS: Maródov Saint Louis Blues doplnil Alex Steen, ktorý bol zapísaný na listinu zranených hráčov a tak sa pridal ku svojim zraneným kolegom Vladimirovi Tarasenkovi, Andymu McDonaldovi a Jamiemu Langenbrunnerovi.  

DALLAS: Útočník Dallasu Stars Jamie Benn bol pokutovaný disciplinárnou komisiou za krosček na Ryana Jonesa z Edmontonu maximálnou výškou finančnej pokuty – Benn musí do podporného fondu zaplatiť 10 000 dolárov.

FLORIDA:
Nezávislá arbitráž dala za pravdu útočníkov Floridy Seanovi Bergenheimovi, ktorý tvrdil, že si zranenie, ktoré mu bráni odohrať túto sezónu privodil v období pred výlukou. Vedenie klubu tvrdilo opak a zastávalo názor, že sa Bergenheim zranil počas pôsobenia v IFK Helsinky.