Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)

nedeľa, 3. marec 2013 10:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner PSG Carlo Ancelotti naznačil, že nevie či zostane na lavičke francúzskeho giganta v budúcej sezóne. Okamžite nato sa objavili špekulácie, podľa ktorých ho vo Francúzsku nahradí tréner Bieleho Baletu José Mourinho.

REAL MADRID:
Autor víťazného gólu Pusiniek zo zápasu s Barcelonou Sergio Ramos vyhlásil, že Real bude bojovať o ligový titul kým nebude jeho šanca na triumf matematicky nemožná. ,,Strata na Barcelonu bola trochu zredukovaná, kým nie sú matematickí šampióni budeme bojovať!”

BARCELONA:
Xaviho Hernandeza stále trápia problémy so stehenným svalom a vážne je ohrozený aj jeho štart v odvete osemfinále Ligy majstrov proti AC Miláno. V tomto stretnutí musia Blaugranas doháňať dvojgólové manko, ktoré si priviedli zo San Sira, a hráč ako Xavi im bude určite veľmi chýbať.

BARCELONA:
Vo včerajšom zápase Realu Madrid s Barcelonou (2:1) bol smutným hrdinom Lionel Messi, ktorý síce vyrovnal rekord Alfreda Di Stefana v počte nastrieľaných gólov v zápasoch El Clásico (18), no ani to nestačilo Barcelone na zisk čo i len bodu.

BARCELONA:
V závere zápasu Real Madrid – Barcelona (2:1) sa nechal vylúčiť brankár hostí Victor Valdés, ktorý podľa zápisu kričal na rozhodcu “Urobil si z nás chu***, nemáš hanbu!”. Valdesa, ktorého k tomu vyprovokoval kontroverzný moment v 16-ke Realu Madrid po údajnom faule Ramosa na Adriana, zrejme čaká za toto počínanie dvojzápasový dištanc.

SEVILLA
: Minimálne tri mesiace si oddýchne od futbalu 19-ročný talentovaný záložník Sevilly José Goméz Campaňa, ktorý si na tréningu zlomil zanártnú kostičku na nohe.