Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)

pondelok, 4. marec 2013 11:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Anglický bulvárny plátok The Sun prišiel s fámou, podľa ktorej sa Cristiano Ronaldo vráti od Manchestru United napriek tomu, že mu Červení Diabli nebudú schopní platiť takú vysokú mzdu ako má v Madride.

REAL MADRID:
Na fámy, podľa ktorých by mal Cristiano Ronaldo v lete prestúpiť do Manchestru United reagoval tréner Červených Diablov Alex Ferguson, ktorý vyhlásil, že neexistuje nič, čo by naznačovalo, že to môže byť pravda. ,,Možno hrá jeho agent len nejakú hru,“ vyhlásil.

REAL MADRID:
Podľa plátku Sunday Mirror sa v lete pokúsi parížsky PSG získať z Realu Madrid trénera Josého Mourinha a najväčšiu hviezdu klubu Cristiana Ronalda.

REAL MADRID:
Skauti Realu Madrid poškuľujú po službách pravého krajného obrancu Tottenhamu Hotspur Kyle Walkera. Trhová hodnota anglického obrancu sa odhaduje až na 15 miliónov libier. Jeho kúpa by mohla byť súčasťou veľkého transferu, ktorého súčasťou by bol aj Gareth Bale.

BARCELONA:
Zastupujúci tréner Barcelony Jordi Roura po prehre na pôde Realu Madrid (2-1) vyhlásil, že je spokojný s výkonom svojho mužstva, ktoré bolo podľa neho blízko k zisku bodu.

ATHLETIC BILBAO:
Tréner Baskov Marcelo Bielsa si po výhre na pôde Osasuny (0:1) poriadne vydýchol. Jednak zažehnal hroziace prepustenie a zároveň odpútal mužstvo od zostupových vôd. Bielsa po zápase vyhlásil, že toto víťazstvo jeho mužstvo nutne potrebovalo a malo by byť odrazovým mostíkom k lepším výkonom.

MALLORCA:
Dôležité tri body sa podarilo cez víkend uhrať Mallorce v zápase s Granadou. Po zápase žiaril šťastím tréner ostrovného tímu Gregorio Manzano, ktorý vyhlásil, že jeho mužstvo má kvality na to, aby sa v La Lige zachránilo.