Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)

pondelok, 4. marec 2013 11:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Cristiano Ronaldo je podľa bulvárneho plátku Sun pripravený na návrat do mužstva Manchestru United a to napriek tomu, že by na Old Trafforde poberal nižšiu mzdu ako v Reale Madrid.

MANCHESTER UNITED:
Fámy o návrate Ronalda na Old Trafford však poprel tréner Red Devils Alex Ferguson. ,,Neexistuje nič, čo by naznačovalo Cristianov návrat naspäť k nám,” tvrdí kouč Manchestru. ,,Možno len jeho agent hrá nejakú hru. Myslím si však, že je to zbytočná nádej”.

CHELSEA: Podľa denníku Sunday Mirror možno už v najbližších dňoch nahradí na lavičke Chelsea Rafu Benitéza taliansky kormidelník Fabio Capello, ktorý aktuálne vedie ruskú reprezentáciu. Capello by bol podobne ako Benitéz len dočasným trénerom The Blues do konca tejto sezóny.

TOTTENHAM:
Spurs urobili včera mimoriadne dôležitý krok k účasti v budúco sezónnej edícií Ligy majstrov, keď na domácej pôde porazili Arsenal 2:1. Po zápase žiaril šťastím tréner Tottenhamu Andre Villas-Boas, ktorý vyhlásil, že ju venuje skvelým fanúšikom na White Hart Lane.

TOTTENHAM:
V centre pozornosti skautov Realu Madrid sa ocitol Kyle Walker. Za pravého krajného obrancu Tottenham žiada až 15 miliónov libier.

ARSENAL:
Juventus Turín nebude chcieť v budúcej sezóne predĺžiť hosťovanie Nicklasa Bendtnera a dánsky útočník sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou v lete vráti na Emirates Stadium.

ARSENAL:
Po prehre na pôde Tottenhamu bol tréner Gunners Arséne Wenger poriadne sklamaný. Svojich hráčov však nekritizoval, naopak ich pochválil za to, že po celý zápas bojovali o víťazstvo. Upozornil však na zbytočnú chybu, keď obrana zle zahrala ofsajdovú pascu, z ktorej Arsenal inkasoval. ,,Stratili sme body, ktoré sme si nemohli dovoliť stratiť. Nedá sa však nič robiť, musíme ďalej bojovať a veriť,” povedal tréner mužstva, ktoré teraz stráca na štvrtú priečku už 5 bodov.

LIVERPOOL
: V centre pozornosti trénera The Reds Brendana Rodgersa sa ocitla japonská hviezda CSKA Moskva Keisuke Honda. Trhová hodnota tohto ofenzívneho záložníka sa odhaduje na 20 miliónov eur. Hondovi sa však po sezóne končí zmluva s CSKA  a v lete bude voľným hráčom.

STOKE & LIVERPOOL:
Vedenie Stoke City sa v lete pokúsi kúpiť z Liverpoolu nádejného záložníka Jonja Shelveyho. Liverpool zaňho požaduje podľa denníku Metro sedem miliónov libier.