Main Content

SOL CAMPBELL: Wenger by mal zmeniť svoju prestupovú politiku

utorok, 5. marec 2013 08:48 | Autor: Anton Martinka

SOL CAMPBELL: Wenger by mal zmeniť svoju prestupovú politiku
SOL CAMPBELL: Wenger by mal zmeniť svoju prestupovú politiku | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Bývalý obranca Arsenalu Sol Campell sa pred pár dňami pre anglické médiá vyjadril, že ak chce Arséne Wenger ešte niekedy s Arsenalom v Európe uspieť, bude musieť zmeniť svoju prestupovú politiku.

Táto sezóna bude pre Gunners pravdepodobne už ôsma v rade bez zisku akejkoľvek trofeje. Po tom ako prehrali v anglickom pohári s Bradfordom (2:1)  a následne v F.A. Cupe s Blackburnom Rovers (0:1) majú minimálnu šanca na úspech aj v Lige Majstrov, kde v prvom zápase osemfinále prehrali doma s Bayernom (1:3). 

“Myslím si,  že Wenger si zaslúži naše uznanie, keďže aj napriek tomu, že sa Arsenalu v  pohároch nedarí, dokáže s ním udržať konzistentné postavenie v Premier League. Riešením  situácie ohľadom pohárov by však mohla byť zmena jeho prestupovej politiky,“ vyjadril sa Campbell pre The Mirror.

Skúsený anglický stopér sa okrem situácie v Arsenale vyjadril aj ku kroku Sira Alexa Fergusona kúpiť Robina Van Persieho z Arsenalu za 24 miliónov libier.

“Sir Alex Ferguson videl, čo všetko môže s Van Persiem v tíme vyhrať, a preto sa rozhodol tak ako sa rozhodol. A ako môžeme momentálne sledovať, rozhodol sa správne,“ dodal Campbell.