Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)

utorok, 5. marec 2013 09:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Prezident FC Barcelona Sandro Rosell prezradil, že Tito Vilanova, ktorý je momentálne v USA, kde sa podrobuje liečbe po operácií rakoviny slinných žliaz, už myslí na to, kedy sa opäť zapojí do chodu klubu. ,,Tito je vo veľmi dobrej nálade,” uvádza Rosell, ktorý zároveň sympaticky vyhlásil, že Vilanove uzdravenie je pre klub prvoradé, hoci by to malo stáť aj neúspech vo všetkých súťažiach tejto sezóny a preto sa v Barcelone až do jeho návratu nebude nič meniť.

BARCELONA: Anglický portál SkySports informoval, že Brazílčan Neymar, o ktorého dlhú dobu usiluje najmä Barcelona, je zatiaľ vo svojej krajine spokojný a príchod do Európy neplánuje.

REAL MADRID:
Pred dnešným zápasom Realu Madrid s Manchestrom United varoval tréner domáceho mužstva Alex Ferguson svojich hráčov, aby sa príliš nesústredili na Cristiana Ronalda, pretože v tíme Pusiniek sú nebezpeční všetci hráči.

REAL MADRID:
Stopér Manchestru United Nemanja Vidić vyhlásil, že nebude prekvapený, ak sa Cristiano Ronaldo po sezóne vráti do Manchestru United.

VALENCIA:
Francúzsky obranca Adil Rami, o ktorého sa zaujíma viacero popredných klubov z Európy, vyhlásil, že je vo Valencii šťastný a zvažuje predĺženie zmluvy s Los Che. Rami zdôrazňuje, že je preňho najdôležitejšie, aby pravidelne hrával.

VALENCIA:
V odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov proti PSG nenastúpia pre problémy so stehenným svalom opory Valencie Adil Rami a Ricardo Costa.
ATLETICO MADRID: Argentínsky tréner Los Cholchoneros Diego Simeone už v najbližších dňoch podpíše so španielskym klubom nový štvorročný kontrakt.