Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)

streda, 6. marec 2013 11:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: José Mourinho doviedol Real Madrid do štvrťfinále Ligy majstrov, no po zápase na pôde Manchestru United (1-2) priznal, že vyhralo horšie mužstvo. ,,Nezaslúžili sme si vyhrať, nehrali sme dobre,” povedal Mourinho ktorý zároveň povedal, že keby rozhodca kontroverzne nevylúčil domáceho Naniho, Biely Balet by nepostúpil.

BARCELONA:
V centre pozornosti skautov Liverpoolu sa ocitol útočník Barcelony Alexis Sanchéz, ktorého by sa pokúsili kúpiť v prípade, že by mužstvo The Reds opustil Luis Suarez. 

BARCELONA
: Japonci nechali vyrobiť z čistého zlata odliatok Messiho nohy, ktorý má hodnotu 5,25 milióna dolárov.

ATLÉTICO MADRID:
Včera v poobedňajších hodinách podpísal argentínsky tréner Diego Simeone novú zmluvu s Atléticom Madrid, podľa ktorej bude trénerom tohto mužstva minimálne do konca sezóny 2016/2017.

DEPORTIVO LA CORUNA:
Vo víkendovom zápase na pôde Barcelony nebude môcť Deportivo pre zranenia počítať so službami útočníka Rikiho  a obrancu Ze Castra.

REAL BETIS:
Športový riaditeľ Realu Betis Antonio Bosh vyhlásil, že urobia všetko pre to, aby sa mu podarilo predĺžiť zmluvu s najväčšou hviezdou klubu Beňatom Etxebarriom. Španielske média sa domnievajú, že skutočným úmyslom klubu je len zvýšiť výkupnú klauzulu v zmluve, aby mohli Extebarriu predať v lete za viac peňazí.

REAL ZARAGOZA:
Prezident klubu Fernando Milinos vyjadril dôveru trénerovi Manolovi Jemenézovi, ktorý sa podľa neho nemusí obávať, že by bol  prepustený. Zaragoza je aktuálne na sedemnástej priečke tabuľky s dvojbodovým náskokom pred 18-tou Celtou Vigo.