Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)

streda, 6. marec 2013 11:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Do tréningového procesu The Reds sa vracia Martin Škrtel, ktorý si doliečil zranenie stehenného svalu. Mal by tak byť k dispozícií slovenskej reprezentácií na kvalifikačný zápas s Litvou.

LIVERPOOL:
Portál talkSport tvrdí,  že v lete vyvinie manažment Liverpoolu veľké úsilie na získanie čílskeho útočníka Barcelony Alexisa Sancheza. Ten by mohol nahradiť na Anfield Road Luisa Suareza, ktorého sa možno Liverpoolu nepodarí v klube udržať.

MANCHESTER UNITED
: Asistent Alexa Fergusona Mike Phelan po včerajšom zápase s Realom Madrid (1:2) vyhlásil, že rozhodnutie tureckého rozhodcu Cuneyta Cakira vylúčiť Luisa Naniho zničilo celý zápas a celý svet sa musel diviť tomu, čo sa na trávniku stalo. Phelan tvrdí, že jedno chybné rozhodnutie rozhodcu znehodnotilo celé nádherné predstavenie.

MANCHESTER UNITED:
Po zápase  s Realom Madrid sa Alex Ferguson odmietol zúčastniť tlačovej konferencie. ,,Ferguson nie je v stave, aby niečo hodnotil. Za všetko hovorí to, že som tu ja a nie tréner tohto famózneho tímu,” povedal jeho asistent Phelan.

MANCHESTER UNITED:
Rozhodnutie tureckého rozhodcu vylúčiť Luisa Naniho pohoršilo väčšinu nezainteresovaných odborníkov. Tréner Evertonu David Moyes vyhlásil, že Alex Ferguson mal právo byť nahnevaný ako nikdy predtým.

MANCHESTER UNITED:
José Mourinho po zápase uznal kvalitu Manchestru United a šokujúco vyhlásil, že vypadlo lepšie mužstvo. Mourinho zároveň priznal, že keby rozhodca nevylúčil Naniho Real Madrid by nevyhral.

MANCHESTER UNITED:
Francúzsky obranca Patrice Evra dostane v najbližších dňoch ponuku na predĺženie zmluvy s Red Devils o ďalších 12 mesiacov.

MANCHESTER CITY:
V najbližšom zápase Manchestru City nebude môcť Roberto Mancini počítať so službami Sergia Aguera, ktorého trápia problémy s kolenom.

CHELSEA
: Výkonný riaditeľ FC Chelsea Ron Gourlay vyhlásil, že fámy, podľa ktorých jedná Chelsea s Frankom Lampardom o predĺžení zmluvy, sú nepravdivé. Lampard s veľkou pravdepodobnosťou Stamford Bridge po sezóne naozaj opustí.

EVERTON:
V centre pozornosti trénera Davida Moyesa sa ocitol Christian Atsu, ktorý odmietol predĺžiť zmluvu s FC Porto. Trhová hodnota 21 ročného krídelníka sa odhaduje na 4 milióny eur.

TOTTENHAM:
V centre pozornosti skautov Interu Miláno sa ocitol krídelník Tottenhamu Aaron Lennon.