Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)

štvrtok, 7. marec 2013 13:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Lionel Messi prezradil, že na sklonku kariéry plánuje Barcelonu opustiť a kariéru dohrať v rodnej Argentíne za klub Old Boys v Rosariu, kde sa narodil. Fanúšikovia Blaugranas však môžu byť zatiaľ pokojní, lebo 25-ročný Messi koniec kariéry ešte rozhodne neplánuje.

BARCELONA:
Victor Valdes si za červenú kartu zo zápasu s Realom Madrid nezachytá v štyroch nasledujúcich stretnutiach. Tento tvrdý trest dostal za urážky na adresu hlavného rozhodcu stretnutia Miguela Angela Pereza, ktoré prišli po tom ako Perez neodpískal penaltu po zákroku Sergia Ramosa na Adriana.

BARCELONA:
Tréner brazílskej reprezentácie Filipe Scolari si myslí, že Neymar v lete do Barcelony neprestúpi a urobí najlepšie, ak zostane v Santose, kde sa mu darí. ,,Mal možnosť odísť do Barcelony pred dvoma rokmi, ale teraz urobí najlepšie ak zostane v Santose,” uvádza Scolari, ktorý sa zrejme obáva, že by pred MS 2014 Neymar mohol v Barcelone herne stagnovať, ak by nedostaval dostatok herných príležitostí. 

BARCELONA:
Manažment Barcelony si dobre uvedomuje, že po sezóne potrebuje posilniť stopérsky post. V hľadáčiku skautov Blaugranas sa najnovšie ocitol dánsky kapitán a opora Liverpoolu Daniel Agger.

REAL MADRID:
Defenzívnej hviezde Bieleho Baleru Marcelovi teoreticky hrozí až 6-mesačné väzenie za dopravný priestupok, ktorý urobil krátko po tréningu Realu Madrid. Marcelo jazdil bez vodičského preukazu, o ktorý prišiel pre viacnásobné porušenie dopravných predpisov. Podľa španielskeho trestného zákonníka si bude môcť tento trest “vykúpiť” vysokou pokutou a absolvovaním verejnoprospešných prác.

REAL MADRID:
José Mourinho po náročnom dvojzápase s Manchestorom United opäť vzdal svojmu krajanovi a zverencovi Cristianovi Ronaldovi obrovský kompliment. ,,Cristiano je najlepší na svete. Niekoľkokrát som videl hrať Maradou a hoci som nikdy nevidel Pelého, Cristiano je proste neuveriteľný. Tento muž je najlepší!”

REAL MADRID:
Mladučká hviezda Realu Madrid francúzsky stopér Raphael Varane naznačil, že by bolo preňho potešujúce, ak by vo štvrťfinále narazil Real Madrid na Paris Saint German.

SEVILLA:
Beto, ktorý od zimy hosťuje v Seville, s najväčšou pravdepodobnosťou v tomto tíme zostane aj v budúcej sezóne. Sevilla chce využiť opciu na portugalského brankára a podpísať s ním zmluvu na nasledujúce dva ročníky.