Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)

piatok, 8. marec 2013 13:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Taliansky plátok Il Mattino uvádza, že o služby neapolského kanoniera Edisona Cavaniho prejavil záujem Real Madrid. Za Cavaniho by bol Biely Balet ochotný ponúknuť portugalského obrancu Fabia Coentraa a nemalú čiastku peňazí.

REAL MADRID:
Brazílsky obranca Marcelo  zaplatil za svoj priestupok šoférovania bez vodičského preukazu pokutu 6 tisíc eur. Marcelovi by v prípade neuhradenia pokuty hrozilo až polročné väzenie.

REAL MADRID:
V zápase s Manchestrom United si poranil argentínsky krídelník Di Maria stehenný sval a Pusinkám nepomôže aspoň dva týždne.

REAL MADRID & BARCELONA: P
odľa špekulácií britskej tlače odmietli Barcelona a Real Madrid služby Waynea Rooneyho. Samotný odchod Rooneyho z Manchestru však následne poprel tréner Red Devils Alex Ferguson, ktorý dal svoje slovo na to, že anglický kanonier ostane na Old Trafforde.

ATLÉTICO MADRID: Vedenie Atlética Madrid sa pripravuje aj na možnosť, že po sezóne odíde z klubu Thibaut Courtois (kmeňový hráč Chelsea) a preto hľadá na trhu vhodnú náhradu.  Skauti sa najnovšie podľa plátku AS zamerali na brankára AC Miláno Christiana Abbiatiho.

ATLÉTICO MADRID:
Agent Ricarda Alvareza z Interu Miláno Marcelo Simonian poprel fámy, podľa ktorých by mal argentínsky záložník v lete prestúpiť do Atlética Madrid.

VALENCIA:
Los Che sú pripravení predĺžiť zmluvu s trénerom Ernestom Valverdem. Podpis zmluvy by mal byť oficiálne potvrdený v najbližších dňoch.

MALAGA
: Skúsený obranca Malagy Martin Dimichelis sa rozhodne až po sezóne, či sa vráti naspäť do Argentíny, kde oňho prejavuje záujem River Plate, alebo predĺži zmluvu s andalúzskym klubom.

ESPANYOL:
Záložník Espanyolu Simao Sabrosa si pochvaľuje nového trénera klubu Javiera Aguuirreho, ktorý je podľa neho ideálnou voľbou pre katalánsky  klub. Javier Aguirre od svojho príchodu ku mužstvu dokázal Espanyol vytiahnuť zo zostupových vôd a aktuálne má pred týmito pozíciami 9-bodový náskok.