Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)

sobota, 9. marec 2013 14:01 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

MALAGA: Obranca Malagy Martin Demichelis sa domnieva, že vedenie Andalúzanov spraví najlepšie rozhodnutie keď v lete predá jeho spoluhráča Isca, za ktorého môže získať najviac peňazí. Tie by vyriešili finančné starosti klubu. Isco má v zmluve s Malagou výkupnú klauzulu, podľa ktorej ho nesmú predať za menej než 30 miliónov eur. 

BARCELONA:
Zastupujúci tréner Barcelony Jordi Roura naznačil, že Blaugranas pripravujú na AC Miláno výraznú zmenu hernej taktiky. Barcelončania vraj nebudú hrať klasický štýl tiky-taka, ale prevedú rýchly priamočiary futbal. Na hrote útoku by mal nastúpiť David Villa a Messi by mal byť viac v strede poľa.

BARCELONA:
Xavi Hernandez sa vracia do tréningového procesu Barcelony a je možné, že stihne odohrať aj víkendový zápas proti La Coruni. Na dôležitý zápas s AC Miláno by mal byť pripravený.

REAL MADRID:
Hráčov Realu Madrid trápi chrípka, pre ktorú vynechali včerajší tréning Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo.

VALENCIA:
Minimálne víkendový zápas proti Athletic Bilbao vynechá obranca Valencia Joao Pereira, ktorý si poranil stehenný sval.

ATLÉTICO MADRID:
Anglický plátok The Sun uvádza, že prestupovou prioritou Manchestru City bude v lete získanie kolumbijského útočníka Radamela Falcaa. 

CELTA VIGO:
V najbližších dvoch týždňoch sa bude musieť Celta Vigo zaobísť bez záložníka Nacha Insa, ktorý si poranil stehenný sval.