Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)

nedeľa, 10. marec 2013 12:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Anglický plátok Sunday Mirror tvrdí, že Real Madrid ponúkne Tottenhamu za Garetha Balea gigantických 110 miliónov libier. Vzhľadom na šialenú výšku tejto sumy je však jasné, že ide len o novinársku kačicu.

REAL MADRID:
Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo sa vrátili do tréningového procesu Pusiniek a dnes by mali zasiahnuť do hry v súboji s Celtou Vigo.  Ramosa a Ronalda dočasne vyradila z hry chrípka.

BARCELONA:
V hľadáčiku Blaugranas sa ocitol po Danielovi Aggerovi z Liverpoolu ďalší špičkový stopér z Premier League. Barcelona najnovšie zvažuje ponuku za kapitána Manchestru City Vincenta Kompanyho.

ATLÉTICO MADRID:
Vedenie Los Colchoneros bude v najbližšom období jednať s Chelsea o predĺžení hosťovania brankára Thibauta Courtoisa. Talentovaný belgický gólman sa zotrvaniu v Atléticu zatiaľ nebráni, pretože pozíciu jednotky má v Chelsea naďalej istú Petr Čech.

ATLÉTICO MADRID
: Vyššie spomínaný Thibaut Courtois môže dnes v zápase s Realom Sociedad prekonať klubový rekord Abela Resinu v dĺžke odchytaných minút bez inkasovaného gólu na domácej pôde. Courtois má aktuálne na konte 767  minút a ak dnes neinkasuje v prvých 34 minútach bude rekord jeho.

ATLÉTICO MADRID:
Na špekulácie o odchode Fernanda Torresa z Chelsea reagovala aj španielska tlač, podľa ktorej by sa mohol reprezentačný útočník La Furia Roja vrátiť do Atlética Madrid, kde by nahradil odchádzajúceho Radamela Falcaa.

SEVILLA:
Jesus Navas v rozhovore pre terra.es prezradil, že netuší, či ostane v budúcej sezóne hráčom Sevilly. 27-ročný krídelník síce poznamenal, že je v mužstve šťastný, no vzhľadom na finančné problémy klubu si netrúfa tipovať, čo bude po sezóne.

SEVILLA:
Poriadne dlhý návrat z Afrického poháru národov mal Nosa Igiebor. Nigérijského reprezentanta nechceli pustiť do Španielska pre neplatné cestovné doklady a celý problém sa podarilo vyriešiť Seville až teraz.

VALENCIA:
Záložník Valencie Sofiane Feghouli sa podľa britskej tlače ocitol v hľadáčiku FC Liverpool.