Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)

nedeľa, 10. marec 2013 12:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Kapitán Citizens Vincent Kompany sa podľa Sunday People ocitol v centre pozornosti skautov Barcelony, ktorý plánujú v lete posilniť stopérsky post.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini stále nemôže počítať so službami obrancu Micaha Richardsa, ktorý má problémy s kolenom, ktoré mu operovali koncom minulého roka. ,,Dúfam, že sa vráti do troch alebo štyroch týždňov,”  prezradil Mancini.

MANCHESTER CITY:
Carlos Tevéz, ktorý sa dostal v poslednom období do vynikajúcej formy, má podľa denníku Sunday Express prestúpiť v lete do francúzskeho Monaka.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson opakovane upokojil všetkých fanúšikov Manchestru United, keď vyhlásil, že Wayne Rooney Old Trafford neopustí. ,,Nenecháme odísť našich najlepších hráčov a Wayne je v najlepších rokoch!” tvrdí Ferguson, ktorý tiež naznačil, že United začnú s Rooneym čoskoro jednať o predĺžení kontraktu.

MANCHESTER UNITED:
Napriek vyvráteniu špekulácií o odchode Rooneyho z Manchestru United tvrdí denník Sunday Times, že Rooneyho môže ešte zlanáriť do Bayernu Mníchov nový tréner Bavorov Pep Guardiola.

TOTTENHAM:
So šialenou špekuláciou prišiel Sunday Mirror, ktorý uvádza, že Real Madrid ponúkne za Garetha Balea 110 miliónov libier, čím by sa stal walesky rýchlonohý krídelník suverénne najdrahším hráčom planéty.

LIVERPOOL
: Skauti The Reds pozorne sledujú výkony záložníka Valencie Sofianeho Feghouliho a útočníka Mounira El Hamdaouisa z Fiorentiny.

CHELSEA:
Vedenie Atlética Madrid sa chce dohodnúť s londýnskou Chelsea na predĺžení hosťovania talentovaného belgického brankára Thibauta Courtoisa v tíme Los Colchoneros. V Chelsea je brankárskou jednotkou Petr Čech, ktorý sa v najbližších rokoch svojej pozície len tak ľahko nevzdá.

CHELSEA:
Londýnska Chelsea je v lete pripravená predať Fernanda Torresa, ktorý nenaplnil očakávania manažmentu po tom ako ho v januári 2011 kúpili z Liverpoolu za astronomických 50 miliónov libier. Teraz budú The Blues požadovať za jeho služby necelú tretinu.

EVERTON:
Podľa klubových doktorov bude brankárska jednotka Evertonu Tim Howard  mimo hry ešte aspoň mesiac. Núka sa tak príležitosť slovenskému gólmanovi Jánovi Muchovi dokázať svoje kvality. Včera sa mu ale v FA Cupe vôbec nedarilo, keď inkasoval tri góly za štyri minúty. Everton podľahol Wiganu 0:3.