Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)

pondelok, 11. marec 2013 12:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Fenomenálny Lionel Messi prekonal ďalší rekord, keď skóroval už v 17.zápase zápase La Ligy v rade, čo sa doposiaľ žiadnemu inému hráčovi nepodarilo.

BARCELONA
: Po zápase s Deportivom La Coruna prezradil zastupujúci tréner Blaugranas Jordi Rouda, že mužstvo má už úplne jasno v tom, ako bude hrať proti Milánu. ,,Sme na tento zápas psychický pripravení,” vyhlásil 45-ročný kouč.

BARCELONA:
Gerard Pique pochválil výkonnosť waleského krídelníka Tottenhamu Garetha Belea a poznamenal, že by ho rád uvítal v Barcelone. Pique síce priznal, že jeho rýchlosť zapadá skôr do herného štýlu Real Madridu, ale ak by ho napokon kúpila Barcelona určite by do tímu skvele zapadol.

REAL MADRID:
Anglické plátky prišli včera so špekuláciou, podľa ktorej sa v lete pokúsi Manchester United kúpiť stredopoliara Realu Madrid Luku Modrića. Tréner Červených Diablov Alex Ferguson sa snažil chorvátskeho špílmachra kúpiť už pred rokmi z Tottenhamu, no vtedy bolo jeho úsilie márne.

REAL MADRID:
Tréner Manchestru United Alex Ferguson si myslí, že Diego Lopez, ktorý aktuálne zaskakuje za zraneného Ikera Casillasa, zachránil Real Madrid pred vypadnutím z Ligy majstrov.

DEPORTIVO LA CORUNA:
Nováčik La Ligy stráca po prehre s Barcelonou (2:0) na priečky zaručujúce zotrvanie v lige už 8 bodov, pričom do konca sezóny ostáva odohrať ešte 11 zápasov. Tréner Fernando Vázquez napriek tomu vyhlásil, že jeho mužstvo má kvalitu na to, aby sa v súťaži udržalo.

ATLÉTICO MADRID:
Los Colchoneros včera nečakane prehrali na domácej pôde s Realom Sociedad (0:1). Tréner Atlética Diego Simeone pripisuje najväčšiu vinu tejto prehry tomu, že jeho hráči prestali bojovať a pomaly si vymieňali loptu. Atlético Madrid kvôli tejto prehre spadlo na tretiu priečku o bod za Real Madrid. Pred štvrtou Malagou má naďalej pohodlný náskok 13 bodov.