Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)

pondelok, 11. marec 2013 12:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Luka Modrić, ktorý uplynulý utorok v drese Realu Madrid nádherne skóroval v Lige majstrov proti Manchestru United, sa ocitol pod drobnohľadom kouča Red Devils Sira Alexa Fergusona. Ten sa ho pred pár rokmi pokúšal získať z Tottenhamu.

MANCHESTER UNITED:
Včerajší zápas FA Cupu Medzi Manchestrom United a Chelsea (2:2) nedohral Nani, ktorý musel byť vystriedaný pre zranenie stehenného svalu. Alex Ferguson po zápase prezradil, že nejde  o nič vážne.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson po včerajšom zápase s Chelsea (2:2) priznal, že jeho mužstvo malo šťastie, že nevypadlo. Ferguson horší výkon pripisuje tomu, že po náročnom zápase s Realom Madrid nebolo dostatočne fyzicky pripravené.

MANCHESTER CITY:
Tréner Citizens Roberto Mancini odmieta riešiť špekulácie, podľa ktorých po sezóne odíde z Etihad Stadium aktuálne najproduktívnejší strelec tímu Carlos Tevéz ,,Neviem aká bude situácia po sezóne. Carlos má zmluvu na ďalší rok, bude veľa záležať na ňom,” hovorí taliansky kormidelník.

MANCHESTER CITY:
Vyššie spomínaný Carlos Tévez sa ocitol v hľadáčiku skautov francúzskeho klubu AS Monako.

ARSENAL & MANCHESTER CITY:
Arséne Wenger poškuľuje po službách obrancu Manchestru City Micaha Richardsa, ktorý by mohol v mužstve Gunners zastúpiť Bacaryho Sagnu, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou v lete Emirates Stadium opustí.

ARSENAL:
Medzi letné prestupové priority Arsenalu sa zaradil 21-ročný talentovaný záložník Celticu Glasgow Victor Waynama.

ARSENAL:
V stredajšom zápase Arsenalu na pôde Bayernu Mníchov možno nebude môcť Arséne Wenger počítať so službami Lukasa Podolského. Nemecký kanonier prezradil, že ho trápi ľahšie zranenie, pre ktoré vypadol z tréningového procesu.

LIVERPOOL:
Tréner „The Reds” Brendan Rodgers po včerajšej výhre nad Tottenhamom (3:2) nezabudol poznamenať, že táto výhra dokazuje schopnosť Liverpoolu rovnať sa najlepším tímom v Premier League.

LIVERPOOL:
Vo včerajšom zápase The Reds s Tottenhamom (3:2) chýbal v bráne Liverpoolu španielsky brankár Pepe Reina, ktorého trápia problémy s lýtkom.