Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)

utorok, 12. marec 2013 11:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Podľa denníku The Sun sa skauti Atlética Madrid zaujímajú o služby nemeckého kanoniera Lukasa Podolského z Arsenalu Londýn.

ATLÉTICO MADRID:
Belgický brankár Thibaut Courtois prekonal klubový rekord Atlética Madrid, keď sa mu podarilo na domácej pôde neinkasovať dlhých 820 minút. Tento rekord dosiahol kuriózne v zápase, v ktorom Los Colchoneros napokon po dlhej dobe doma prehrali (0:1 s Realom Sociedad).

REAL MADRID
: Podľa britského bulvárneho plátku Daily Mail chce chorvátsky špílmacher Pusiniek Luka Modrić Santiago Bernabeu v lete opustiť a sníva o prestupe do Manchestru United.

BARCELONA:
Victor Vadlés, ktorý potvrdil, že po sezóne odíde z Barcelony, je v hľadáčiku trénera londýnskeho Arsenalu Arséneho Wengera.

LEVANTE:
Mužstvo Levante opustil skúsený nigérijský záložník Obefemi Martins, ktorý mieri zo španielskeho tímu do americkej MLS, kde posilní Seattle Souders.

DEPORTIVO LA CORUNA:
Do tréningového procesu o záchranu bojujúcej La Corune sa vracia dôležitý útočník Riki, ktorý laboroval so zraneným stehenným svalom.

ATHLETIC BILBAO:
Do zostavy Baskov sa vracia záložník Carlos Gurpegi, ktorý si doliečil zranenie stehna. Na marodku naopak smeruje Ibai Gómez, ktorý si zranil triesla.