Main Content

Futbal: Tréner SR 21 Galád oznámil nomináciu na zápasy s Rakúskom a Slovinskom

utorok, 12. marec 2013 15:23 | Autor: TASR

Bratislava 12. marca (TASR) - Treéner slovenských futbalistov do 21 rokov Ivan Galád oznámil v utorok nomináciu na dvojicu prípravných zápasov s Rakúskom (21. marca v Hartbergu) a Slovinskom (25. marca v Myjave). Mladí Slováci v rámci prípravy na kvalifikáciu ME 2015 odohrali v tomto kalendárnom roku už tri stretnutia. S portugalskou dvadsiatkou remizovali 1:1 a 0:0 a nad švajčiarskou ...

Bratislava 12. marca (TASR) - Treéner slovenských futbalistov do 21 rokov Ivan Galád oznámil v utorok nomináciu na dvojicu prípravných zápasov s Rakúskom (21. marca v Hartbergu) a Slovinskom (25. marca v Myjave).

Mladí Slováci v rámci prípravy na kvalifikáciu ME 2015 odohrali v tomto kalendárnom roku už tri stretnutia. S portugalskou dvadsiatkou remizovali 1:1 a 0:0 a nad švajčiarskou dvadsaťjednotkou zvíťazili vonku 1:0.

Nominácia SR 21:

Brankári: Patrik Le Giang (MŠK Žilina), Viktor Budinský (Dukla Banská Bystrica), Patrik Hipp (FC Nitra

Obrancovia: Michal Janec (Slovan Liberec), Dávid Hudák (Slovan Bratislava), Branislav Niňaj (Slovan Bratislava), Jakub Bartek (1. FC Tatran Prešov), Adam Ambra (U.C. AlbinoLeffe), Róbert Mazáň (AS Trenčín)

Stredopoliari: Michal Škvarka (MŠK Žilina), Jakub Paur (MŠK Žilina), Martin Bukata (MFK Košice), Matej Kochan (ŽP Šport Podbrezová), Patrik Hrošovský (FK Ústí nad Labem), Stanislav Lobotka (AS Trenčín)

Útočníci: Karol Mészáros (ViOn Zlaté Moravce), Milan Lalkovič (FC Chelsea), Filip Oršula (Wigan Athletic), Ivan Schranz (FC Spartak Trnava)

pb jp