Main Content

Futbal: Kucka od leta hráčom AC Miláno, ročný príjem 1,2 milióna eur

utorok, 12. marec 2013 15:23 | Autor: TASR

Miláno 12. marca (TASR) - Slovenský futbalista Juraj Kucka bude od leta definitívne hráčom talianskeho klubu AC Miláno. Reprezentačný stredopoliar si podľa portálu goal. com na San Sire finančne dvojnásobne polepší, pretože sa dohodol na zmluve s ročným príjmom 1,2 milióna eur.

Miláno 12. marca (TASR) - Slovenský futbalista Juraj Kucka bude od leta definitívne hráčom talianskeho klubu AC Miláno. Reprezentačný stredopoliar si podľa portálu goal.com na San Sire finančne dvojnásobne polepší, pretože sa dohodol na zmluve s ročným príjmom 1,2 milióna eur.

Podľa talianskych médií sa obe zainteresované strany dohodli na transfere už v piatok, ale finančné detaily prestupu neboli zverejnené. Výkonný šéf "rossoneri" Adriano Galliani a prezident FC Janov Enrico Preziosi komunikovali v závere minulého týždňa aj o ďalších hráčoch.

Kucka však bol hlavnou témou rozhovorov a obaja funkcionári sa dohodli na trvalom prestupe. Dvadsaťšesťročný bývalý hráč Podbrezovej a Ružomberka, ktorý prestúpil do Janova v lete 2011 z pražskej Sparty, odohral za taliansky klub vo všetkých súťažiach doteraz 73 stretnutí a zaznamenal päť gólov.

pb la mp