Main Content

Hokej: Skalica - Piešťany 2:3 pp a sn , hlasy trénerov

utorok, 12. marec 2013 23:31 | Autor: TASR

Skalica 12. marca (TASR) - Svätopluk Kosík, asistent trénera Skalice: "Vstup do zápasu bol veľmi dobrý, vytvorili sme si tlak na súperovu bránu, dali sme v 5. minúte gól, no vo svojej presilovke sme umožnili súperovi po našej chybe pri akcii dvaja na jedného vyrovnať. V druhej časti sme dali dôležitý gól, hra bola vyrovnaná, ale v tretej tretine sme po faule v strednom pásme dostali gól na 2:2...

Skalica 12. marca (TASR) -

Svätopluk Kosík, asistent trénera Skalice: "Vstup do zápasu bol veľmi dobrý, vytvorili sme si tlak na súperovu bránu, dali sme v 5. minúte gól, no vo svojej presilovke sme umožnili súperovi po našej chybe pri akcii dvaja na jedného vyrovnať. V druhej časti sme dali dôležitý gól, hra bola vyrovnaná, ale v tretej tretine sme po faule v strednom pásme dostali gól na 2:2. V predĺžení sme mali dosť šancí na strelenie gólu, nestalo sa tak, nevyužili sme ani presilovky 4:3 a 5:3, nepremenili sme ani trestné strieľanie. Potom rozhodli penalty. Súper ich premenil, my nie."

Milan Klement, tréner Piešťan: "Začiatok bol z našej strany veľmi zlý, dostali sme sa pod tlak, nemohli sme sa dostať z tretiny a so šťastím sme uhrali úvod zápasu, dostali sme gól na 0:1, zrejme to bol dokonca vlastný. Podarilo sa nám vyrovnať, aj po druhom góle domácich sme vyrovnali a záver sme si skomplikovali vylúčeniami, kedy sme hrali 3:4, a 3:5, bolo nariadené proti nám aj trestné strieľanie, no sme spokojní, že to dopadlo tak, ako to dopadlo. Mužstvo bojovalo a ukázalo charakter, zaslúži si poďakovanie."

lh jp