Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.)

štvrtok, 14. marec 2013 08:48 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.) | zdroj: Martin Gulas pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Barcelona: Agent brankára Barcelony Victora Valdesa poprel správy, ktoré spájajú španielskeho gólmana s prestupom do brazílskeho Sao Paulo. 31-ročný Valdes pôsobí na Nou Camp od roku 2002 a v skorších fázach tejto sezóny prezradil, že chce skúsiť novú výzvu. Jeho súčasná zmluva s Blaugranas vyprší na konci budúcej sezóny.

Barcelona: Riaditeľ Barcelony Carles Rexach prezradil, že hlavný kouč Tito Vilanova sa vráti do práce 25. marca, pokiaľ samozrejme nenastanú žiadne komplikácie. Mladý tréner sa momentálne zotavuje v USA po operácii nádoru príušnej žľazy.

Barcelona: Záložník Barcelony Xavi bude chýbať v nasledujúcom ligovom stretnutí proti Rayo Vallecano. Španiel si privodil v utorňajšom zápase proti AC Milánu ľahšie zranenie stehenného svalu.

Barcelona: Záložník AC Milána Mathieu Flamini po utorňajšom odvetnom stretnutí osemfinále Ligy majstrov prehlásil, že Barcelona hra neuveriteľný futbal. Katalánci vďaka víťazstvu 4:0 zmazali manko (0:2) z predošlého stretnutia a zabezpečili si postup do štvrťfinále.

Sevilla: Útočník Sevilly Alvaro Negredo naznačil svoj letný odchod zo španielskeho klubu, avšak zatiaľ o tom príliš hovoriť nechce. Sevilla má finančné problémy a je možné, že sa už v najbližšom prestupovom období bude musieť zbaviť svojich najlepších hráčov.

Malaga: Chilský záložník Manuel Iturra by mohol v lete zamieriť do Liverpoolu. V lete mu v Malage končí zmluva a podľa najnovších informácii prejavil záujem o jeho služby kouč The Reds, Brendan Rodgers.

Espanyol: Hráč Interu Miláno Samuele Longo prehlásil, že by rád predĺžil svoje hosťovanie v Espanyole a jedného dňa by rád skúsil šťastie aj v anglickej Premier League. V Španielsku by 21-ročný útočník rád strávil aj budúcu sezónu.

Real Sociedad: Útočník Realu Sociedad Carlos Vela verí, že konečne umlčí svojich kritikov a tvrdí, že hlavným cieľom klubu je umiestniť sa v tejto sezóne v prvej štvorke, čo by im zabezpečilo účasť v Champions League.