Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)

piatok, 15. marec 2013 13:45 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Real Madrid: Kouč Realu José Mourinho predpokladá, že Cristiano Ronaldo by mohol ísť stopách Paula Scholesa a Ryana Giggsa a hrať futbal takmer do 40-tky. Ronaldo má 28 rokov a vo svojej kariére si už pripísal viac ako 500 ligových vystúpení na klubovej úrovni.

Real Madrid: Nuri Sahin momentálne hrajúci v Borussi Dortmund tvrdí, že sa veľa naučil od portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda počas jeho pôsobenia v Reale Madrid a prezradil, že je neustále v kontakte s bývalým manažérom Josém Mourinhom. Ronalda opísal ako veľmi skromného a priateľského.

Real Madrid: José Mourinho si myslí, že prípadný úspech či neúspech v Champions League v tejto sezóne nebude mať žiadny dopad na jeho budúcnosť v španielskom klube. Mourinho je spájaný s letným odchodom do Chelsea či Manchestru City a sám neskrýva svoju náklonnosť k Premier League.

Real Madrid: Mladý hráč Bieleho baletu Raphael Varane si po dobrých výkonoch vo svojom klube vyslúžil pozvánku do francúzskej reprezentácie. Očakáva sa, že Didier Deschamps mu dá šancu minimálne v jednom z kvalifikačných stretnutí proti Gruzínsku či Španielsku.

Barcelona: Záložník Barcelony Sergio Busquests prehlásil, že utorňajšie víťazstvo nad AC Milánom (4:0) bol jeden z najväčších zápasov v jeho kariére a zároveň bol hrdý nato, že sa mohol tohto stretnutie zúčastniť ako hráč.

Malaga: Tréner Malagy Manuel Pellegrini dúfa, že vo štvrťfinále Ligy majstrov nenarazí ani na jedného z dvojice Real Madrid a Barcelona, pričom trvá na tom, že jeho tím si po výhre nad Portom zaslúžil postúpiť.